They Can. You Can. I Can. We… Canon! 650D la super pret imbatabil!

 Ma grabesc sa scriu, despre oferta celor de la one-it.ro, pentru a se bucura cat mai multi de oferta promotionala, care bate concurenta, in speta cei de la f64 si e-mag, Pretul oferit promo si in (ATENTIE!) Stoc Limitat, nu prea te mai face sa stai pe ganduri, clar!

     Vrei un DSLR nou? Vrei sa treci de la entry, la unul mai spre mid-level? Alege atunci modelul celor de la Canon, 650D. Chiar daca ai avut si ceva de la Nikon. One-it.ro il ofera la pretul de 3199 lei, fata de 3499 lei cat este la concurenta! 

     Bineinteles, ca vine cu obiectivul de kit cel de 18 – 55mm dar cu EOS-650D-FRT-LCD-OPEN-w-EF-S-18-55mmstabilizare IS II, si care este un excelent obiectiv, mai ales daca il tunezi cu ceva accesorii, gen filtru circular de polarizare, filtru UV sau ND, si nu prea o sa ai nevoie un timp de un alt obiectiv. Acesta e ideal pentru plaja larga, oferita,  si te poti bucura atat pentru fotografii in natura cat si pentru portrete si macro.

      Pe scurt despre ce poate 650D-ul… senzor CMOS cu 18 MP, ci procesor DIGIC 5, focalizare in 9 puncte, ISO se duce pe Manual sau Auto de la 100 pana la 12800, daca asta-ti doresti, plus ca il pot extinde pana la 25600 daca chiar ai nevoie de o poza intrun intuneric aprope deplin :),

    Cireasa de pe tort este… ecranul Tactil, TFT LCD , Clear View de 7.6 cm , 3″ inch care se si rabateaza asigurandu-ti o vizibilitate cat mai buna, cat si protectia lui, la inchidere.

canon-650d-1

   Bineinteles ca are Blitz integrat, si ca poti trage cu el si in format RAW daca vrei in post-procesare sa scoti niste poze ca un adevarat PRO, sau excelente chiar si pentru un incepator.

   Filmeaza Full HD pe un card SD, la 1920 x 1080 (30,25,24 fps) sau daca preferi 1280 x 720 (60,50 fps). Recomand un card bun cu viteza mare de scriere, si capacitate mare. Tot de la on-it, la un pret bun!

     Hai ca nu mai insist, ca vreau sa dau “sfoara in tara” sa se bucure toti cei ce vor asa ceva la un pret bun. Inca ceva! Cei de la one-it ofera garantie 24 luni, livreaza in toata tara in 24 ore, chiar si Gratis, si poti sa returnezi in 10 zile produsul si banii ii ai inapoi in 30 de zile. Cum zic si ei “Mai mult decat un expert, un prieten!” . Eu mi-am mai gasit un aliat la cumparaturile online.

canon-650d

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.