La Cinema City VIP Afi Palace Cotroceni Mall

 Ce nume lung. Foarte lung. Parca prea lung. A fost o experienta interesanta. Nu am mai fost la VIP la film. Tin sa multumesc SuperBlog pentru asta. Deeeci, am luat-o pe fii-mea de manuta si dupa ce am facut si o rezervare inainte, desi nu a fost cazul, ne-am indreptat spre epoca preistorica.. adica filmul de animatie The Croods.

the-croods-launch-1-sheet

Despre familia Croods, nu va spun prea multe, ca va las sa ii descoperiti singuri. Va spun ca merita. Mai ales 3D si chiar dublat.

La Cinema City Cotroceni salile VIP in numar de 3 sunt precedate de un Lounge, in care inaintea inceperii filmului puteti sta la o prajiturica, o maslina, un bufet suedez, gen… sau sa rontaiti un nacho cu branza si cu o bere sau suc alaturi. Totul inclus, si la alegere, oricat doriti, in pretul biletului, care nu e deloc mic, dar accesibil asa cand si cand… 70 de lei cu ochelari 3D inclusi pe care ii si poti lua cu tine acasa, si ii poti folosi data viitoare la CinemaCity, si nu vei mai plati cei 3 lei suplimentari pentru ochelari.

poza-cinemacity

Mi-a placut stilul exclusivist, cui nu i-ar placea, si chiar si faptul ca fii-mea a primit o pereche de ochelari masura speciala pentru copii. De fotolii nu mai amintesc… Ba da, trebuie sa amintesc! Rosii, din piele si cu niste butonase pentru reglarea spaatarului si a unei platforme pentru picioare sa poti sta cat mai comod. Noroc cu filmul, ca a te tine in priza si nu te lasa sa adormi in fotoliile ale relaxante… Cam treizeci de locuri in sala, deci destul de intim, si mai ales datorita pretului.

vip

Eu va recomand sa incercati, ca nu aveti ce pierde 🙂

6 Replies to “La Cinema City VIP Afi Palace Cotroceni Mall”

  1. vroiam sa imi duc ucraineanca la un film 3D si eram gata sa mergel la The Croods numai ca au sosit doua clase de copii la casa de bilete inaintea noastra si am zis ca o sa lasam pe alta data, daca zici ca merita eu m-as duce 🙂

    1. merita, mai ales daca vrei sa vezi o comedie buna. bate orice comedie cu actori reali. e de ras, ca sa zic asa. si fiecare personaj, inclusiv animalele, are personalitate puternica si diferita, numai buna “de facut misto” avand in vedere ca se petrece actiunea in preisorie, unde… culmea nu este niciun dinozaur, dar apar alte “balarii” de animale 🙂

  2. Ei, uite, stiam eu ca citisem ceva de fetita ta! Sa iti traiasca multi ani si sa o duci pe la multe alte filme cu bilete de genul asta! Deci, daca nu am fost clara ( ca inca mai beau la cafeaua de dimineata) sper sa castigi cat mai multe premii cu care sa o bucuri si pe ea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *