#IronBlogger vine! Bate fierul cat e cald!

Iron Man 1, 2 si 3 te-au avertizat. Nu te cumintesti, nu stai in banca ta, nu te porti frumos, pui mana si cheltuiesti banul public aiurea… vine #Iron Blogger! Sa nu fii surprins! Nu-ti va fi bine. O, nu!

#Iron Blogger e cel mai negru cosmar ce ti se poate intampla.

#Iron Blogger vine… Ai fost avertizat! De 3 ori, plus bonusul cu The Avengers.

El lupta pentru orice. Pentru Pace, Sport, Sanatate, Dragoste, Dreptate, Protejarea mediului sau Educatie. Practic pentru tot si toate, si pentru toti. Mai multe detalii gasesti aici. Filmul cu super erou revine.

Astazi #Iron Blogger lupta alaturi de Fundaţia Română pentru Copii, Comunitate şi Familie (FRCCF) care este una din cele mai importante organizaţii neguvernamentale centrate pe protecţia copilului din România.

iron-boy

Misiunea lor si a mea este sprijinirea copiilor vulnerabili şi marginalizaţi, pentru ca aceştia să crească într-un mediu familial protector, să beneficieze de educaţie şi de serviciile medicale de care au nevoie.

Este nevoie de puteri omenesti si suparomenesti, pe care le avem inauntrul nostru cu toti, ca sa salvam acesti copii, sa le dam sanse la o viata normala, si sa ne salvam astfel viitorul nostru, si mai ales al lor.iron_man_18848

#Iron Blogger este mai mult suportul moral si vizual, in aceasta campanie, nu are nevoie de puterile lui date de tehnologie, decat in cazuri particulare, dar adevarata putere pe care o da este bucuria si speranta. Clipe lungi de bucurie, speranta ca va fi bine, si ca totul se intampla cu un scop, si nu se va opri niciodata.

kids-iron-man-costume

Puterea cuvantului si puterea scrisului raman cele mai redutabile arme in aceasta campanie, si toate campaniile asemanatoare.

#Iron Blogger este cu tine! Este in tine, este pretutindeni, si este… real!

Copiii au nevoie si merita  o sansa la viata normala. De fapt, nu una. Ci mai multe. Fii si tu sansa lor! Visul lor! Vis, devenit realitate intr-o buna zi!

Si nu uita “Bate fierul, cat e cald!” (#Ironblogger)

images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *