Scrisoare deschisa de Ziua Pamantului

recolampSalut,

Va transmit un Salut Eco, azi de Ziua Pamantului, 22 aprilie 2013.
Ma adresez in special dvs. ElBi Electric & Lighting, precum si Total Green, firma producatoare pe care o distribuiti pe piata din Romania.  Personal detin corpuri de iluminat Total Green cat si echipamente electrice ElBi, si stiu cat de dezvoltata este compania dvs.

Astfel, avand in vedere  ca sunteti singurul importator autorizat pe piata din Romania de echipamente si corpuri de iluminat:  EL-BI INTERNATIONAL, TOTAL GREEN,  IRENA, MASTER, ERSTE LICHT,NA-DE,  BRILLIANT, GE, PHILIPS, SYLVANIA, COURBI, brand-uri comercializate de ELBI ELECTRIC & LIGHTING, am decis sa va scriu pentru o campanie de reciclare, si pentru a colabora cu cei de la Recolamp.

presentation

Din ce am citit pe site-ul dvs sunteti implicati in zona eco, verde, prin depozitarea si recuperarea deseurilor de la cei cu care veniti in contact.

Eu vin pe aceasta cale sa va propun si aceasta colaborare cu cei de la Recolamp,  avand in vedere fluxul de echipamente pe care- l aveti cat si multimea de parteneri cu care intrati in contact. Cei de la Recolamp, angajandu-se sa preia GRATIS aceste deseuri. Plecand astfel de la dvs, putem ajunge sa avem un cerc foarte larg de societai care vor ajunge sa recicleze ca la carte  si fara probleme de mediu.

Cei de la Recolamp (organizatie non-profit!) este singura organizaţie specializată în gestionarea deşeurilor din surse de lumină, autorizată de Ministerul Mediului şi Pădurilor, si se angajaza sa preia de la producatorii de echipamente de iluminat din Romania responsabilitatea privind gestionarea deseurilor generate de produsele pe care le furnizeaza pe piata, si totodata sa creeze premisele pentru reciclarea acestora in conditii de siguranta pentru mediu si pentru sanatatea populatiei.

Recolamp ofera companiilor in mod gratuit:

 1. recipiente de colectare standardizate, pe baza unui protocol de colaborare incheiat cu fiecare locatie in parte;
2. servicii de ridicare a deseurilor, transport, depozitare,sortare, consolidare regionala si nationala;
3. servicii de tratare si de reciclare cu ajutorul reciclatorilor contractati;
4. un numar de telefon gratuit si servicii aferente preluarii apelurilor in vederea ridicarii deseurilor semnalate de generatori.
In prezent, Recolamp are peste 8.605 de puncte de colectare care includ companii, autoritati publice centrale si locale, lanturi de retail, etc.
Contactati Recolamp, incheiati un protocol de colaborare si veti primi cu titlu gratuit containerele de colectare selectiva a echipamentelor de iluminat uzate din compania dumneavoastra!
cutii carton (1)
Asociația non-profit Recolamp, fondată de General Electric, Osram România şi Philips România, a colectat şi reciclat în 2012, circa 520 de tone de deşeuri de echipamente de iluminat, înregistrând o creştere de peste 350% a cantităţii de deşeuri gestionată, în comparaţie cu rezultatele din 2011. (sursa: capital.ro)
Va multumesc pentru atentia acordata, si ar fi minunata si fructoasa aceasta colaborare avand in vedere numeroasele firme cu care intrati  in contact, si carora ati putea promova aceasta cale de a recicla corespunzator, indeal si fara niciun fel de costuri!
Mandache Marius
22.04.2013
Ziua Pamantului

4 Replies to “Scrisoare deschisa de Ziua Pamantului”

  1. bun articoluol , contine toate datele ! In plus mi-a placut ideea alaturarii campaniei de sărbătorirea Zilei pământului ! Succes , ai deja un vot 😀 !

    1. Mai Valy cateodta nici nu stiu ce sa mai cred. Simt ca as face si 10 articole pentru o singura campanie trecand prin toate stilurile de scris si povestit si tot degeaba. Sper doar sa mi se para, dar parca prea se cere limbaj de lemn si aiureli fara sens, care nu au nici vorba de buzz.. e ciudat rau.si sincer l-am votat pe Gainaru, ca mi s-a parut complet aiurea, si pe langa rau, si mi se parea un pousider, si… surpriza wtf?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *