Danone, da’ nu ne lasi?

       Vine fii-mea aseara cu un iaurtel de la Danone, ca ” tati, ma ajuti ca are cod, si sa vedem pe site…” Ok, zic. Hai sa vedem despre ce e vorba. Ca a vazut si in reclama de pe tv, ca iti decoreaza camera, si ti-o face de printesa, pentru fete, si pentru baieti… altceva, gen Marvel.
Incercam sa o educam si s-o instruim, ca “nu tot ce zboara se mananca”  si ii spunem ca ce este pe tv, nu este adevarat, si sunt astfel facute reclamele, incat sa atraga, dar ofera in realitate, un rahat ambalat frumos. Si ii dam si exemple mai de fiecare data, de cum se vede la tv, si cum arata real, palpabil. S-a cam prins si ea de faza asta, da’ na, are 6 ani si jumatate, si inca mai crede in Mos Craciun! 🙂
In fine, bagam codul pe site, si Eeee! am acumulat 5 puncte, si intram si in tragerile la sorti. 5 puncte, ce? Cinci puncte, nimic… adica mai mananca tu niste iaurturi din alea naspa, mai multe asa, ca sa ai samse maaaaari. Fii-mea nu prea manaca de fel iaurturi d-astea, doar,  cred cam o data pe luna, asa de pofta.                             Deci, sa aiba noroc, cu carul, ca mancatori sunt destui.
Alte premii, ce ar mai avea sunt stikere, tableta si role. D-astea are, n-ar fi bai, dar ii cazuse cu tronc, camera de printesa. De parca nu e deja de printesa, ca io n-am baldachin, dar ea are :).
Ma uit pe regulament. Ca de fapt, Marele Premiu, care este, Redecorarea, cum sa spun… ceva de genul ” noi va trimitem prin curier/posta niste postere, asa, si niste stikere mai mari, pe care le lipiti voi, pe usi si pe mobila, si o sa semene cu o redecorare, de toata frumusetea!” .
       Pai da’ nu? Zi sa mori tu, Danone, si ala de la promovare si marketing, cu ideile vostre cretine ca prafurile din care faceti voi iaurt, si mai dati si premii de cacat. Scuze. Mari Premii!  Hai, lasati-o jos ca macane, bagati-va mintile- cap, si schimbati omul/oamenii ala/aia de la birouri, ca daca “e” vanzari aveti si potential.

3 Replies to “Danone, da’ nu ne lasi?”

  1. Si aici nici nu prea eram manios… dar cand vad rahaturi de gen, asociate cu niste reclame siropoaze care sucesc mintile copiilor… sa nu mai zic de “calitatea” danone care a tot dat nastere la multe discutii in presa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *