Poveste instant cu iz de … Instagram

N-are rost sa va povestesc de spre Instagram, ca se stie ce poate sa faca, si cum se face util la sharing de poz(n)e.

Are rost insa sa va povestesc de faptul ca poti plecat intr-o tabara foto in Grecia. In Thassos!
“Thassos, frate!” – bun, ca e si Cosmin Tudoran (ex-Spicy, ex-N&D, ex-3SE, ex-Blondy) dar foarte actual CASSA LOCO :)) desi… HAI CU O PIESA NOUA!!!
Hai ca e si el blogger, si inca unul foarte pasionat de fotografie. Iar acolo in Grecia, vor mai fi si alti buni fotografi, langa care tare mult mi-as dori sa fiu, si sa fur meserie, asa “de-a-n boulea”, cat de mult se poate. De aruncat un ochi, doi… sau mai multi si pe FotoUnion, pentru toate detaliile. Atat foto, cat si legat de plecarea in Grecia.

Hai sa pun, si sa expun ceva , asa de incalzire… O povestioara.

In rolurile Principale:
EA – Nokia 113 (roz)
EL – Nokia Asha 203
micutul…  Mini. 🙂

Povestea noastra incepe intr-un magazin Cosmote, in care ei vin sa se delecteze cu aplicatii, sa isi faca udate-uri… pana cand, s-au atins, si s-au simtit, si avanad fiecare camera foto in spate, s-au vazut, s-au placut…
luni


… si, chiar de a doua zi, si-au dat intalnire, intr-un parc. au facut poze la fluturi, si au facut si schimb de tonuri de apel… si-au pus wallpapere cu inimioare…
marti

… si nicii una, nici doua, in a treia zi plecara la munte. si-au incarcat cardurile de memorie cu de toate, pentru drumetie, au facut poze, le-au urcat pe Instagram…

IMG_20130425_150420-picsay

… pe carari neumblate, intr-un moment de neatentie, EL a alunecat, dar fiind precauti, ea l-a prins. erau legati cu un cablu jack – jack (acum, nu va ganditi la “prostii”…)
joi

… nereusind sa-l traga, EL a decis sa-si dea drumul… in gol. de frica sa nu o traga si pe ea. distrusa (psihic) ea suna la 112. el distrus (fizic) si imprastiat, fu dus de urgenta-n Service.
vineri

… proaspat scos din Service, si cu un touchscreen nou cu tipla pe el, o imbratisa cu drag pe EA,  pentru ca fusese atat de ingrijorata…
sambata

… si dupa ce s-au asociat/imperecheat prin Bluetooth… au avut si un urmas in miniatura, Mini 2, s-a numit. iar EL a ramas uimit… SAMSUNG? WTF? … the End?
duminica


Si-am incalecat pe-un hands-free, si v-am spus-o, ca la “gretzili” (greaca noua), cu ceva nou in fiecare zi, ca sa am ce povesti. 

pam. pam.

8 Replies to “Poveste instant cu iz de … Instagram”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *