Povești cu sâmburi de adevăr

Cand irealitatea este… reala!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Recunosc ca am auzit prima data de Realitate Augmentata, la clipul lansat de Smiley, Dead Man Walking. Tot ce trebuia sa faci era sa ai un smartphone cu Android OS sau iOS, sau tableta cu sistemele astea de operare, sa iti descari aplicatia din App Store pt iOS, sau Google Play pentru Android, si apoi sa indrepti tableta sau smart-ul spre TV cand rula clipul.

    Acum, cei de la Rechizitelemele.net, ne oferta niste caiete speciale. Adica practic coperta, tine loc de… clip. Trebuie sa urmati aceiasi pasi de mai sus, si sa descarcati aplicatia numita Skag AR, si veti avea un caietel foarte… viu! Exact, cand vei privi ecranul device-ului, ai sa observi ceva ireal de real :). Pentru exemplificare am pus niste clipuri mai jos.
    Ce bine era daca si pe vremea mea, era asa ceva… Ce mi-ar fi placut sa am un caiet cu Vlad Tepes sau Stefan cel Mare simuland o bataie cu turcii, tocmai pe caietul meu. Sau sa-mi apara un urs, sau pisica, sau… orice,  care sa-mi sopteasca forumulele la mate, sau fizica, sau chimie, in timpul unei teze… Ce vremuri, fara realitate augmentata… Si ce linii la palma ne luam, sau mustruluiri, care erau foarte… ARGUMENTATE! Realitate argumentata! Laser, frate! De vedeam si stele verzi, dar pe care ceilalti nu le vedeau.

   E, acum ai posibilitatea sa vezi ceva cu adevarat SF, chiar pe un simplu si banal caiet. Dar nu orice caiet :). Ai de ales dintre 8 caiete diferite cu personaje diferite: urs, tigru, leu, pasari colibri etc. Nici nu costa mult, si va fi de efect printre colegi. Aduceti putina magie!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=SulhQ3Y2gX8&list=PLDd60Q9tXIxTkPgP3nCP0d7Kj5cZxZXqh]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=QACMjUYP6mk]

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments

2 thoughts on “Cand irealitatea este… reala!

  1. Foarte frumoase, am primit si eu un astfel de caiet de la o prietena care a primit doua caiete. Am ramas uimit de ce frumoasa e aplicatia, parca totul a fost real dar pe cand, o simpla aplicatie de smartphone si un simplu caiet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *