Fotogenica este (si) pentru mine!

Am mai spus, ca imi doresc sa fiu la Fotogenica 2013, mai ales prin prisma faptului, ca sunt Canon. Adica sunt un Mandache, dar Canon, din punct de vedere al fotografiei si al sculelor folosite.
Am un modest DSLR Canon 1000D.  Modest da’ isi face treaba. Nu, ca nu mi-as dori macar un 1100D, sa pot trage si un film-doua, dar… cu ajutorul blogdefotografie.ro (cu reprezentant de seama Dragos Astafei) si Blogal Initiative (suport blogosferic) si Canon Romania , poate sar direct la … Canon 60D!!! Bine, in primul rand, trebuie sa sar, la Fotogenica, si apoi poate prind unul din premiile oferite de Canon:
Premiul I – aparat foto Canon 60D
Premiul II – imprimanta foto Canon PIXMA Pro 9000
Premiul III – imprimanata foto Selphy CP900.

Premii, super-tari, oferite in concursul desfasurat la Fotogenica 2013, ce se va tine anul acesta la Bran (compex Wolf) in perioana 7-9 iunie.
Vor fi workshopuri foto/video dar si teste cu 40 de camere foto, 80 de obiective!!!, 5 camere video, 5 imprimante. Cu participarea a doua echipe Canon din Romania si Ungaria!
Iar cireasa de pe tort, invitat special este ambasadorul Canon,
fotograful Brutus Ostling

Ce vom face acolo? Site-Fotogenica-2-2013


Wild Life la Rezervatia naturala de ursi de la Zarnesti
Dualismul clar-neclar in fotografie;
Workshop  time-lapse;
Tehnica Fotografica ( generala/introductiva);
Workshop video cu DSRL / camere video

Ei, daca as fi fost deja acolo, poate scoteam ceva mult mai frumos din ultimele cadre trase in week-end.

Canon 1000D, obiectiv Canon 50 mm, f/1.8 II

IMG_3771
IMG_3787

IMG_3739
IMG_3726
IMG_3755

IMG_3700

IMG_3690

IMG_3664

IMG_3685

IMG_3658

8 Replies to “Fotogenica este (si) pentru mine!”

  1. Faine poze, faine articole, fain feeling. Si cum tie ti-a mai si facut, pe linga toate astea, cam toata lumea lobby – nu pot decit sa-ti urez succes si sa ma bucur cind ai sa cistigi 🙂 Si sa faci si pentru mine macar o poza, la Bran 🙂

  2. multumesc baieti. conteaza, sa ma einventez ca fotograf si sa adaug si mai multa pasiune, vor fi dedicatii pentru toti, ofcors, ca si datorita voua voi ajunge acolo, ca nu cred ca dadeam in viitorul apropiat mai mult de 100 de euro pentru un workshop, mai ales ca am alte prioritati, cu fii.mea… mersi inca o data.

  3. Nu prea sunt pasionat de fotografie dar imi doresc foarte mult sa particip la un astfel de eveniment, voi incerca sa ma inscriu si eu la o astfel de initiativa si sper, sa si castig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *