Sanatate sa fie, ca-n rest…

Vine primavara, bine-mi pare
In gradina sufletului am o floare
Floarea va creste mare
Sanatoasa tare, tare, tare…

logo-top

A venit deja primavara si odata cu inceputul de an, ne-ar prinde tare bine o vizita “la service-ul uman”, adica la doctor. Nu e de rau, e de bine, pentru ca poti alege sa previi, decat sa tratezi mai tarziu, cand nu ar fi OK deloc.
Spre rusinea mea, inca nu am apucat sa intru in “teste” si revizie”, dar bucuros o spun ca cele doua fete ale mele (sotia si fiica) au fost deja anul acesta sa vada “cum mai stau” si sa fac una-alta pentru ele.
Cand zic una-alta, vorbesc de o profilaxie dentara, atat una cat si cealalta, numai buna pentru un zambet perfect, de nota 10 sau de Foarte Bine, ca fii-mea este la stadiul cu calificative.
Tot sotia, a fost sa-si faca niste analize generale, uzuale, mai ales ca vine dupa o cura de slabire intensa, si voisa afle, ce mai este cu sanatatea ei, desi se simte foarte bine. Analizele, au iesit Genial de bune, daca pot sa zic asa, si am fost foarte multumiti, mai ales sufleteste.
inner_banner_specialtiesIn ajutorul vostru, de avea o viata sanatoasa, si lipsita de grija bolilor inerente, vine si Hilmi Medical Center.cu medici specializati in dermatologie, endocrinologie, obstetrica/ginecologie si multe alte asemenea, functie de nevoile fiecaruia.
Recomand Hilmi.ro, pentru mai multe detalii, si nu uitati ca este mai bine sa previi decat sa tratezi!
Sanatate sa fie, ca in rest…  🙂

iepuras_visual

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *