Povești cu sâmburi de adevăr

Gol. Dar cu atitudine!

wardrobebli stiti pe cei care alearga goi, pe stadioane nu? Ei bine, eu sunt unul dintre ei. Imi place sa alerg gol prin terenul cu jucatori, care se uita siderati la mine, in timp ce ma zbengui, cu stewarzii pe urmele mele. Asta e atitudinea mea si-mi place sa se vada asta, chiar daca nu port nimic.
Vara de obicei se intampla asta, Primavara in schimb, cand este mai frig, nu prea ma bag la alergat asa, ca na, intelegeti… frigul contracta, micsoreaza. Si nu vreau sa… intelegeti! 😉
De ce alerg astfel? Permiteti sa fie micul meu secret.
Primavara, alerg doar in parc, si doar pentru a ma mentine fizic cat mai “sportist” sa am putere si energie pentru “momentul ala”.
Fetele nu prea alearga, asa in felul meu. Mai rar, ce-i drept… Dar e mai bine sa alerge imbracate, si mai ales dupa ce isi iau haine cu atitudine de pe WardrobeB.ro . E bine sa ramana pe ele. Sau…
untitled
Ce este Wardrobe?

Wardrobe B
Wardrobe B e ceea ce trebuie să ignori dacă vrei să fii un fashion icon. Dar dacă știi ca valoarea nu e dată de preț și îți dorești să îți definești stilul vestimentar în concordanță cu stilul tău de viață, te invităm să iei un loc.Wardrobe B. Cu inteligență, seriozitate și stil
Warderobe B nu îți dă lecții de fashion. Pentru că felul în care te îmbraci te reprezintă, Wardrobe B te ajută să te exprimi prin inteligență, seriozitate și stil. Îți construiește imaginea, prin care, mai apoi, îți vei consolida atât relațiile sociale, cât și comerciale. O haină sau o bijuterie reprezintă mai mult decât o marcă sau un logo recunoscute într-un grup de oameni.

Stilul personal, accesoriul cheie
La Wardrobe B se construiesc, se descoperă, se regăsesc și se scot în evidență stiluri personale prin sugestii atent argumentate. Aici se lucrează cu tine, cu principiile tale, cu interesele pe care le ai, și, cel mai important, cu corpul tău, pe care stilul vestimentar adopat trebuie să-l facă să se simtă bine în orice context.
Nu vorbim despre alegeri îndrăznețe și inedite. Vorbim strict despre alegeri potrivite.
WAR
Concept store curajos
Prin Wardrobe B am ales să îți facilităm accesul la produse greu de găsit, manufacturate sub numele unor branduri aproape necunoscute pe piață locală, dar care prin calitatea execuției și design exprimă inteligență, seriozitate și stil.

Ai acces în exclusivitate pentru România la creațiile Atos Lombardini, Bruuns Bazaar, Baum und Pferdgarten, Rocio, A Cuckoo Moment, Isharya, La Kore Milano sau Only E.T will Judge me. Nu sunt cunoscute în România la scară largă, dar cu siguranță sunt extrem de apreciate de nume sonore pe plan mondial, recunoscute pentru că au un stil fără cusur.

1 la 10.000.000
Șansa să găsești același articol achiziționat de la Wardrobe B, la un alt român, e de 1 la 10.000.000. Dar nu acesta este cel mai mare atuu, ci faptul că articolele vestimentare Wardrobe B se încadrează în categoria “pieselor nemuritoare” care nu se vor demoda sezonul viitor. Sunt piese cheie pentru o garderobă alcătuită cu bun gust, care te reprezintă.Experiența Wardrobe B
Propunerile Wardrobe B vin din exeperința și specializarea în domeniu vestimentar a unei echipe care nu iubește shoppingul vestimentar impulsiv, ridicat la rang de normalitate prin strategii de marketing, dar nici nu-i declară război. Atât curentul consumerist, cât și Wardobe B, pot conviețui împreună în aceeași încăpere, situație ideală pentru ca și un necunoscător să poată face diferența.

WARD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *