“I’ll be Bach!” – Un Spectacol Tothal


– Nu stiu, fratele meu Bach, daca sa intri si tu pe scena cu freza aia… Nici nu-mi imaginez cum ti-o faci. A, e peruca? Da’ in principiu e ok, ca esti “de-acolo” dar poate-ti fac astia la machiaj ceva gen Justin Bieber…
– zise Zoli razand.
– Faci misto de mine… Bineee, hai poate-ti pun niste preturi maxime la sample-urile pe care le folosesti din operele mele de arta. Uite-a dracului bomboana, pff… – zise Sebastian Bach in timp ce se juca pe un Smart un joc cu Candy d-alea.
– Hai, ma Bach, ca e asa in spirit de gluma, nu stii cum suntem noi roamanii? Si mai lasa “dulciurile” alea, ca se rupe scena cu tine, daca mai bagi multe si faci un Sugar Crush.
– Bai fratilor, racni Bach catre cei prezenti la conferinta de presa, aveti idee de ce Doamne iarta-ma, cand ma caut pe Google cu numele meu Sebastian Bach, imi apare unu’ de zici ca-i o femeie nereusita?  Unu’ mai roker asa, gen…
– Iti spun eu – zise Zoli Toth – pentru ca daca o ardeai pe rock pe la 17oo si ceva, eram si noi acum mult mai departe! La asta nu te-ai gandit?
250px-Johann_Sebastian_Bach

Ba da. Tocmai d-asta m-am apucat de simfonii ca sa nu ii las muritor de foame pe d-alde Aerosmith, Nirvana, Pink Floyd, Bon Jovi… Deci, Respect pentru mine inca o data, da?
– Respect Maestre, cum sa nu. De-abia astept sa ne vedem pe scena sa aratam la oameni ceva frumos. Zoli si Bach un fel de Back2Back, ajutati si de niste instrumentisti de succes plus un compozitor de exceptie!
– Asa este Zoli, de-abia astept sa vad cum si ce o sa iasa ca voi fi practic “Bach in ShowBiz” nu? -zise zambind domnu’ Bach.
– Avem si lasere si altele 3D de la “Les Ateliers Nomad” ce vor intregi showul…
– Da, ca poate vine si Darth Vader cu Luke si sa vezi atunci Show! Dai cu marimba dupa ei si cu vibrafonul ca Master Yoda! – zise Bach in timp ce “butona” in continuare la smartphone.
– Ei stau cuminti in sala, Maestre, cu laserele in teaca, este prea frumos showul ca sa-l strice. Poate vine si Leia!
– Sa nu-mi spuneti mie Bach daca nu ne veti vedea in Ploieşti, Craiova, Timişoara, Oradea, Satu Mare, Cluj-Napoca, Piteşti, Braşov, Târgu Mureş, Sibiu şi Bucureşti! Gasiti mai multe informatii pe pagina http://www.zolitoth.ro/2014/04/18/i-am-bach-in-showbiz/ Hai ca mi s-a incurcat limba-n peruca de la atatea www-uri si Slash-uri. Uite ca iar vorbim de rokeri, vezi?
– Sunt Zoli Toth si va astept pe toti! I’m Out!
– Si io! – zise Bach in timp ce isi descarca o aplicatie cu pian de pe un Store virtual.

 

Turneul național ”Bach in ShowBiz” – Johann Sebastian BACH reinventat în cel mai ritmat spectacol multimedia

 

Program turneu:

 

poster_web_general30 aprilie – Ploieşti – Filarmonica Paul Constantinescu, ora 19.00

 

4 mai – Craiova – Filarmonica Oltenia, ora 19.00

 

5 mai – Timişoara – Filarmonica Banatul, ora 19.00

 

9 mai – Oradea – Filarmonica de Stat, ora 19.00

 

10 mai – Satu Mare – Filarmonica Dinu Lipatti, ora 19.00

 

11 mai – Cluj-Napoca – Colegiul Academic, ora 19.00

 

16 mai – Piteşti – Casa de Cultură a Sindicatelor,  ora 19.00

 

23 mai – Braşov – Sala Patria, ora 19.00

 

24 mai – Târgu Mureş – Palatul Culturii, ora 19.00

 

25 mai – Sibiu – Sala Thalia, ora 19.00

 

26 mai – Deva – Teatrul de Artă, ora 19.00

 

5 iunie – Bucureşti – Sala Radio, ora 19.00

 

Alt Bach, alt Enescu, TÓTH Zoli

 

Muzică de Bach + percuţie la puterea n + proiecţii 3D + vioară şi violoncel + show = Bach in ShowBiz. Nu, nu este o ecuaţie imposibilă de gradul doi, iar rezultatul, vă asigur, nu dă cu minus. Din contră.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.