Incearca sa-ti alini dorul de cei dragi (mic indrumar)

ideea-imageStim cu totii cum e de cand romanii au cam fost nevoiti sa-si “sparga” familiile si sa se duca la munca in tari indepartate, mai ales cand au si copii si vor sa asigure acestora un viitor mai bun, mai sigur. Evident acesti copii ramanand in grija bunicilor, nascand adevarate drame privati fiind de bucuria si siguranta de a avea niste parinti alaturi, mai ales cand copilaria este atat de frumoasa si… scurta.
Dar nu despre asta vreau sa vorbesc in mod special, ci despre cum pot comunica cei de acasa cu cei plecati la munca. In plina era a tehnologizarii, exista din ce in ce mai multe forme de a comunica, si la tarife din ce in ce mai mici.
Exista cazuri insa in care cei ramasi, cum ar fi bunicutii, nu se descurca nici macar cu un telefon normal, clasic, mobil fara vreun ajutor din partea vecinului sau nepotului, de aceea le este foarte greu sa incarce cu credit un astfel de telefon si astfel sa poata comunica telefonic cu cei plecati. Sa nu mai vorbim de costuri…
phone-imageAstfel intervin cei “de afara” ce pot incarca credit celor de acasa direct pe online, pe re-incarcare.ro cu sume in euro credit sau optiuni cu minute, ce pentru ei nu reprezinta un efort chiar mare avand in vedere salariile pe care le iau in UE (Italia, Franta, Anglia, Spania etc.)
Site-ul de care vorbesc este atat de simplu structurat si eficientizat incat se pot incarca telefoane cu numere de telefon apartinand operatorilor autohtoni Orange, Vodafone si Cosmote, 24 de ore din 24, fara cod de client sau alte “log in-uri” enervante. cu plata usoara cu cardul intr-un mediu securizat si sigur 100%.
re 2

“Tu mai stii ce face copilul tau? Sau tatal tau? Sau mama ta? ” intrebari din campanii televizate, cu multe emotii si stari emotionale puternice, cu durere povestite de copii ce par prea singuri desi sunt cu rude apropiate dar care nu le sunt… parinti. Bunici cu lacrimi in ochi ce nu si-au mai vazut copiii plecati la munca de ani de zile, dar care, cei norocosi, mai pot schimba cateva vorbe la telefon cu ei.
Cu ajutorul celor ce pun la dispozitie platforma online re-incarcare.ro se incearca sa se aduca putin mai multa umanitate si uniune sufleteasca, alinare, dor un pic mai stins, pana cand cei ce se vor intoarce din nou, la cei dragi… acasa.

re

3 Replies to “Incearca sa-ti alini dorul de cei dragi (mic indrumar)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *