De cand eram mic mi-am dorit-o!

Nu stiu altii ce vor, dar stiu ce vreau eu cand vine vorba de o noua iubita. Cam a fost Love at the first sight! M-am cam indragostit de ea si posesiv cum sunt, cand vine vorba de iubite noi, urmeaza s-o… am. S-o posed ca nimeni altul. Sa am grija de ea, s-o curat de praf, atat la interior cat si la exterior, sa o mangai in momentele noastre de singuratate, sa-i umflu… rotile Da, ai ghicit, e vorba de o masina.
Nu orice masina. Vorbesc de un Suzuki Swift. Noul model Swift in 5 usi.
noul-swift-sport-5-usi-01E genul de masina care simt ca mi se potriveste matusa manusa, ca sa zic asa. Este frumoasa, din toate punctele de vedere. Se imbina atat de frumos liniile clasice cu cele moderne, incat rezulta o masina senzationala. Nici nu stiu de ce mai fac ceilalti producatori noi modele, cand exista Suzuki Swift.
Sunt rau, stiu, dar mi se pare masina perfecta. Bine, ca altii prefera tancuri si dihanii ce consuma in draci benzine si motorine… e treaba lor.

Asta a mea, viitoarea mea mireasa, cu ghilimelele de rigoare, are niste baghete cu LED-uri fixate in proiectoarele de ceata, o minunatie! Ca cireasa de pe tort, gen. 🙂 Are jante din aliaj usor, cu imagine puternica si dinamica, iar liniile lungi ale plafonului ii dau o imagine aerodinamica fara cusur.
Utilizata in regim normal sau sport, Suzuki Swift te poate duce unde vrei si in ce stil de condus vrei. Te ajuta cu tot ce are. De la motor pana la bancheta spate fractionabila si rabatabila pentru un portbagaj de volum sporit.

In varianta Sport, datorita dotarilor, vei avea un Swift cu adevarat competitiv si-ti va duce simturile acolo unde trebuie. Sa mai zic ca are 7 airbaguri si 5 stele la testul EuroNCAP? Se poate vedea fie live la dealerul Radacini, fie online pe radacini.ro unde poti vedea toata gama de masini comercializate de ei.

Pentru mine aceasta masinuta este intruchiparea perfecta a viselor din copilarie cand ma jucam afara cu tot felul de masinute. E masinuta aia care o admira toti ceilalti, care zboara ca vantul si ca gandul, care sare peste mari prapastii, care merge prin apa si pe sub apa, care se ingroapa in nisip si iese singura fara prea mare efort, care vrea cu tot dinadinsul sa fie prima in orice competitie.

Despre asta e vorba. Pentru mine Suzuki Swift, reprezinta masina visurilor mele, inca din copilarie!
images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *