Povestiri HIPSTERice

Blogger respins de juriul “Romanii au Talent”!

juriul_romanii_au_talentTraian S. bloggerul cunoscut si sub numele de “Traian S.” (?) este foarte suparat pe Andi, Andra, Mihai si Bebe, juriul de pe Pro, pe motiv ca nu l-au lasat sa se desfasoare in voie, in cele doua minute si jumatate pe care le avea la dispozitie. Contactat de mandachisme, Traian S. a declarat, in scris, bineinteles, ca:

“Aveam de gand sa scriu in timpul acordat, cele doua minute si jumatate, nu mai putin de 250 de articole, a cate cel putin 500 de cuvinte fiecare. Articole din mai multe domenii. Juriul a fost nerabdator si mi-a dat 4 de X tocmai cand se facusera 2 minute, iar eu deja scrisesm 200 de articole! Toti deodata!

Dupa ce, ca m-au mai si tinut de vorba pe timpul probei, incercad sa ma incurce. Adi vorbea de mesajul ascuns de pe un croissant, Andra fredona ultima piesa the Prodigy (Ibiza n.r.), Bebe facea voice over pentru pauza  de fumat iar Mihaela ma lovea cu sfarcurile peste tastatura (sfarcurile lui Bartos n.r.) si-mi baga mana la spam (nu se stie ce inseamna; posibil argou de blogger n.r.). Sa nu mai zic de Smiley, care-mi repeta intr-una BA, EJ NEBUN?! la ureche… Nici nu s-au uitat pe ce cuvinte cheie folosisem, backlinkuri, pasaje bolduite, asezare in pagina, fotografii. Am ramas socat! Ma asteptam la mai mult de la Andi, ca de la Mihaela aveam deja prea multe si eu si spectatorii.”

Traian S. este suparat ca nici nu s-a transmis pe tv, incercarea lui, ca s-a taiat la montaj, dar pare decis sa mai participe si data viitoare la preselectiile RAT cand va incerca ceva cu adevarat unic.

“Voi incerca sa scriu 200 de articole funny, in doua minute, gen TNR, dar in acelasi timp le voi spune si pe gura, facand un fel de stand-up, astfel incat juriul sa se tavalaesca de ras, si sa uite sa mai apese butoanele alea!”

Ii doresc succes si astept sa-l si vad pe teveu, sa nu mai fie taiat la montaj, incat sa cred tot ce a declarat el pentru mandachisme.com

 

 

sursa foto: click.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *