Ileana Cosanzeana si Fat-Frumos LumberSexos

Bai Ileano, bai Rapunzel de Romania, fi-ti-ar calul nazdravan, mai ceva ca Maximus! Pai cum vine asta? Tu stai bine-merci in turnuletul ala, “rapita” chipurile de Zmeul cel mai Zmeu dintre Zmei (intre noi fie vorba, Zmeul asta chiar e pe bune?).
Ce stim despre Rapunzel? Ca ea isi arunca parul ala valvoi si frumos (nu ne este prezentat cu ce si-l spala si ingrijea, dar era un par magic asa ca probabil avea un sistem de auto-curatare si ingrijire) peste balcon, ca sa-l ajute pe Gheorghe Papagheorghe (viitorul print) sa ajunga usor la ea. In turnulet. Cam penibil, dar nu despre Rapunzel vreau sa vorbesc, ci despre fata noastra, Ileana Cosanzeana.

(in)posibila Ileana Cosanzeana
large

Ileana ce face? Stim ca-i viteaza, stim ca are parul lung frumos si ingrijit, stim ca probabil si-l “iubea” cu tot felul de ierburi, ceaiuri si alte triluri de pasarele dar de  barba lui Fat-Frumos s-a povestit? Ei?
Adevarul e ca era un Lumbersexual inrait, taietor de lemne, cu camasa-n carouri, c-asa-i sta frumos voinicului. In poveste si el isi va ingriji barba cu ajutorul Ilenei dupa ce o salveaza si dupa ce va infrange zmeul. Ca vrea-nu vrea trebuie sa-l infranga, c-asai in storytale.

doctorul_personal_al_parului_tau-e1443693733107

Dar daca in lumea moderna, in turn ar fi fost de fapt, Fat-Frumos cel LumberSexos cu barba lui luuunga, si-un topor frumos? Si daca el ar fi trebuit sa fie salvat de Ileana? Ca o cred in stare.
Si si-ar fi aruncat el barba peste zid? El? Barba peste zid?  Nuuu, hai man, ca e barba lui frumoasa si deasa si nu trebuie sa i-o atinga nimeni, nici macar o… craiasa. Asa ca si-ar fi lasat si el parul lung si matasos.
Ileana ar fi trebuit sa-si zdreleasca gingasele degetele pe ziduri. Asta daca nu-si dadea cu crema inainte si sigur nu ar mai fi avut sorti de izbanda, in cazul asta.
In schimb… coafura lui ar rezista si ar rezista bini-di-tat, pentru ca, bag mana-n foc si sa mananc jaratic, daca nu si-ar fi ingrijit parul cu gama cea noua de la Farmec. Adica, ta-daaam: Gerovital Tratament Expert!

Da stiu, suna a reclama, dar toate Ilenele Cosanzene din zilele noastre, ar trebui sa aiba grija de parul lor. Mai ales daca e lung si ar trebui sa fie, si frumos si sanatos. Inteleg si femeile tunse scurt dar…
In fine, NU le inteleg. Hai, doar pe cele pe care chiar le prinde tunsoarea, sa nu fiu Zmeu.  🙂
Acum, pe bune, daca Rapunzel nu-si dadea cu sampon anti-cadere sau sampon anti-matreata sau anti-sebum? (cel mai probabil produse de Farmec) unde mai era povestea? Devenea tragi-comica.

farmec_superblog_2015

Stiu persoane apropiate mie care intr-un timp, nu erau deloc Ilene. Incercau tot felul de mixturi si chestii funny de ziceai ca sunt niste zgripturoaice ce stau sa te ademeneasca-n vreo casuta de turta dulce. Pai daca Ilenei sau Rapunzelei le cadea parul din cauza neingrijirii? Ramaneau, naibii, nesalvate si ne… luate de sotie.
Daca pe la jumatatea urcusului lui F.F. aka Fat-Frumos LumberSexos, ramanea printul cu parul Ilenei in mana? Si-si rupea oasele la impact? Hai, ca poate cadea pe Zmeu si se scotea…
Atunci, ar fi strigat de jos:

– Pa ce facusi, Ileano? Nu te spalasi la cap cu gama aia de care ti-am zis, de la Farmec?
– Fat-Barbos – striga si Ileana cea usor cam chealami le-a confiscat Zmeul!

posibil Fat-Frumos LumberSexos
lumbersexual_elitedaily-800x400

Atunci observa si Fat(BoySlim) da’ Frumos si Lumbersexos, ca Zmeul, asa urat cum era el, avea, frate o coama, un par frumos si sanatos, de puteai sa impletesti cosite si cozi de peste, si rasta si… ore in sir, fermecat de asa maretie de par.
Pai si Lumberul nostru, n-ar fi plecat cu Zmeul dupa asta? I-ar fi cazut cu tronc! Bai, ej’ nebun? Asta-i poveste? Asta-i alta poveste, da’ moderna!

Acum revenind la oile noastre (care apropo au o lana de numa-numa) va recomand sa folositi produsele din noua gama Farmec, Gerovital Tratament Expert, pentru o ingrijire totala a parului. Expertii Gerovital au creat aceasta gama tocmai pentru a ajuta parul sa faca fata actiunii distructive la care este supus (probabil chiar si a cataratului iubitilor, pe el) dar si pentru al face deosebit de frumos astfel incat toate Cosanzenele sa-ti atraga atentia chiar si la raionul de legume-fructe din hypermarket sau chiar si-n piata Rahova.

farmec_superblog

Cele 8 sub-game Farmec, cu produse romanesti de calitate,  pe care Zmeul i le-a confiscat Ilenei, cuprind 22 de produse pentru problemele scalpului si al parului, gen: anti-cădere, sebum control, anti-mătreața, regenerare. Dar si pentru sanatatea si frumusetea parului – dupa cum a remarcat Fat-Barbos la Mr. Zmeu, acest Mr. Grey legendar; urat dar lgendar – ca toate femeile sa-l aiba pe vino-ncoace.
Practic vorbim de gama Farmec, gama cu Vino-ncoace, ce sa mai…  🙂

La final, va intreb eu: Daca in locul lui Fat-Frummos LumberSexos, venea Rahan? Acel blond din benzile desenate? Pai nu s-ar mai fi dat jos din turnul ala si ar fi stat acolo si si-ar fi ingrijit parul alaturi de oricare Ileana sau Rapunzela, pana la adanci batraneti?

La final va invit la o poveste cum alta nu mai este, cu-n barbos ce-ntrecut , era paros!
Cosmin Tudoran de la Cassa Loco, impreuna cu Spanu Bogdan si Zmeul – Leonard. EnJoy!

farmec_superblog_proba

Articol povestit si scris pentru SuperBlog 2015

3 Replies to “Ileana Cosanzeana si Fat-Frumos LumberSexos”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.