“Reviu” cu review la “tricou de tricou”!

 Nota de inceput – faceti abstractie de moaca deoarece era dimineata si nici nu imi bausem cafeaua, inca.
Scuzati si calitatea sunetului cat si calitatea barbii. Eram la a 6-a incercare ca nu-mi ieseau cuvintele pe gura 🙂


Dupa aceasta minunata, cu ghilimelele de rigoare,  introducere in lumea tricoului meu personalizat, comandat si livrat rapid prin curier de cei de la Tshirts.ro, pot spune cu mana pe tricoul meu ce are o inima imprimata, ca sunt un fan al tricourilor cu mesaj, tricourilor funny, desi nu am avut prea multe la activ din diverse motive, pe care le voi enumera mai jos.

apYeIoVrhZ_tricou_alb                   … exemplu de tricou in cazul in care vreodata m-as face livrator de pizza

Imi place sa am un tricou altfel. Tuturor ne placa sa fim diferiti? Unici. Sa fim “miezul” si sa fim in centru altentiei. La un party la birou sau la o petrecere atunci cand treci de un anumit prefix al varstei; sau cand iti place de cineva; sau cand nu-ti place de cineva/ mai multi etc Pot fi N motive de trimite un mesaj direct de pe tricoul tau. E atat de direct si cu un impact atat de profund incat poti face ravagii. In sensul bun, ofcors. Mai ales cand e asa de comod sa-l concepi unde vrei tu: acasa, la scoala, pe strada, in RATB etc E usor sa faci tricouri personalizare online. E ideal, pot spune.

Imi place sa am propriul meu tricou. Un tricou prin care sa exprim ceva. Cam cum face si Andi Moisescu in Apropo TV in fiecare emisiune, dar eu merg mai mult pe ideea de funny. Dar nu exagerat de funny si nu cu glume expirate sau penibile. Am un simt al umorului oarecum ridicat si mai altfel uneori, asa ca de cele mai multe ori am ales un tricou cu logo in defavoarea unuia cu mesaj direct.

In cazul de fata a fost vorba de un tricou cu logo Suie Paparude. Sunt fan Suie din ’95. Am tot avut tricouri cu ei de cand nici nu se gandeau sa conceapa ei si sa vanda la randul lor tricourile… cu ei! 🙂
Ajunsesem intr-un timp cand mai discutam pe forum cu fani Suie Paparude, sa ne facem propriile tricouri cu logolul trupei ca sa ne identificam mai usor la concerte! 🙂 Asta acum vreo 8 ani.

sGqhlwXYCW_tricou_negru            …as bea o cafea la cei de la Starbucks cu un tricou din asta, numai asa, sa fac ochi dulci vreunei ospatarite (in cazul total ipotetic de a mai avea din nou 20 de ani)

De atunci, am tot avut tricouri personalizate de cei de la Tshirts.ro (ii gasesti si pe facebook), cu fotografia trimisa de mine sau chiar cumparate de le ei functie de ce aveau pe stoc si rezonau cu mine. Ma avantaja la vremea respectiva, faptul ca se putea plati prin sms si ca-mi veneau tricourile prin posta, parca. Era foarte comod pentru mine.
Calitatea foarte buna a materialului din care sunt confectionate tricourile cat si a calitatii imprimate ce dureaza destul de mult –  de exemplu am avut un tricou care se cam lasase pe ici-pe colo, se deformase de la purtat, iar imprimeul era ca nou – durabil chiar si la spalari repetate si cateodata fara sa-l menajezi desi trebuie sa urmezi niste indiacatii pentru  a fi intr-o forma cat mai buna cat mai mult timp.
0Pt7U0lPzr_tricou_alb          in incheiere, de ce nu? wtf? in definitiv, cam toti il folosim, desi ne “vine mai la fileu”,  si un romanesc plm, asezonat cu o veritabila pana in loc de p*la pentru cei mai pudici sau politicosi 🙂

Mai jos sunt o serie de imagini editate de mine, asa mai pe fuga, cu smartul din dotare
Images_Prepare yourselfSystem_Random_jpg
Images_Futurama FrySystem_Random_jpg
Images_Not Impressed NeilSystem_Random_jpg(1)
KeepCalm_a2bcd6ce-025f-4f22-a35e-74aee6277730
KeepCalm_ff2fe8a1-e442-4811-a1a8-162780264616
Images_spartaSystem_Random_jpg(1)

Articol inspirat din tricouri reale pentru SuperBlog 2015

One Reply to ““Reviu” cu review la “tricou de tricou”!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *