Despre eleganta si feminitate

Sunt barbat. Din punctul meu de vedere consider ca o femeie este pe deplin femeie in societate, atunci cand stie (si pune in practica) cum sa se exprime atat verbal cat si fizic. Fie ca e vorba de simple gesturi sau de felul de a vorbi, de a se face inteleasa si de a putea fi atat de flexibila incat prin mijloacele ei de comunicare sa nu lase loc la interpretari indiferent de persoanele cu care discuta.

O femeie de an 2015, trebuie sa stie sa fie o “doamna”. Adica, trebuie sa invete (daca nu stie deja) sa se faca placuta si pentru eleganta sa exterioara, nu numai prin ceeea ce comunica. O femeie de an 2015 stie sa se imbrace. Sa exprime prin tinutele ei acea decenta si imagine in deplina armonie cu statusul ei interior, care ar trebui sa fie excelent din punct de vedere al respectului fata de sine.

Untitled 1

Pentru mine, eleganta femeilor din anii ’20 – ’40 este desavarsita. Mi s-a parut maximul. Maxim ce cu greu a fost continuat pana prin anii ’60. Urmand apoi un declin vizibil, de la an la an. Ma refer strict la Romania. Si intelegm cu toti ce s-a intamplat…
De-abia dupa anii 2000 pot spune ca a inceput sa se faca ceva ca femeia moderna sa fie o femeie din nou eleganta, la nivel major. Asa individual, ici-colo pe la vreo  nunta, botez sau alt eveniment major, toata lumea prezinta o eleganta, uneori excesiva sau dupa bugetul si gustul fiecaruia.

De-alungul anilor femeile apropiate mie au stiut sa aiba acea doza buna de feminitate, prin prisma faptelor lor si prin tinuta lor. Intotdeauna le-am admirat cum au stiut sa se comporte in societate si cum sa treaca cu eleganta peste tot felul de situatii, chiar daca de multe ori au avut de pierdut pe moment, dar iesirea din situatie cat si felul in care s-a facut asta a dat dovada de acea gratie si imagine pe care o femeie trebuie sa si le insuseasca si sa le emane.

Untitled

Astefel, in sprijinul femeilor, vine si comunitatea Chic-Elite, o comunitate feminina cu menirea de a aduce numai lucruri pozitive si de viitor in viata oricarei femei. O comunitata interactiva bazata pe mentorat cat si alte sfaturi, idei, actiuni menite sa transforme femeile in FEMEI, inclusiv cu aportul casei de moda ELLIS (al binecunoscutei creatoare de moda Eli Laslean, cea ce este “vinovata” pentru tinutele Primei Doamne a Romaniei, Carmen Iohannis)

ChicElite_slogan-300x284

Articol pentru SuperBlog 2015

One Reply to “Despre eleganta si feminitate”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.