Transmite bucurie dintr-o florarie (online)

Intotdeauna un buchet de trandafiri genereaza emotie. Mi-aduc aminte cu o deosebita placere cand buchetele de flori oferite persoanelor dragi (mestesugit alese si facute dupa dorinta mea) au creat o deosebita bucurie.
Mi-a placut intotdeaua sa ofer flori in afara ocazilor cunoscute. Sa fie asa, ca o surpriza venita din suflet. Numai asa poti surprinde si poti avea un efect frumos.

O astfel de amintire dateaza de acum cativa ani cand, intr-o frumoasa zi de primavara m-a traznit ideea de a duce mamei un frumos buchet de trandafiri. Am cautat un magazin, o florarie, dar niciuul nu avea trandafiri asa cum ii doream eu. Asa ca pasii mi s-au indreptat spre o florarie de unde cumparam de obicei, chiar daca a trebuit sa fac un ocol destul de mare pentru a ajunge acolo. Dar, a meritat. Buchetul a fost impresionant. Nici mare, nici mic. Nici cu multi trandafiri, nici cu putini.
Mult sau mare nu inseamna neparat ACEL buchet de trandafiri. Nu, depinde de cum este el mestesugit acolo ijn buchet incat sa transmita ceva.
buchet-de-trandafiri-albi-QKPIU
Si a transmis. Ochii mamei, oarecum nedumeriti, ascundeau emotie. Ea nu prea isi arata emotiile dar atunci, am prins-o! Mi-a multumit masa cum numai o mama iti poate multumi. Adica pe langa pupaturile parintesti, vine si nelipsita intrebare “Da’ tu ai mancat ceva? Ti-e foame? Hai sa iti pun o ciorbita buna, cum o fac eu…”
Atunci stii ca e maxim. Are impact si mananci si o ciorba buna. Si o tocanita. Si o placinta cu mere. Si… 🙂

Dar, acum (bine, a aparut de ceva timp, dar e un fel de a spune) de cand a aparut si magazinul online BucheteTrandafiri.ro (florarie online din Bucuresti) si poti face comanda online pe care sa o primesti rapid in Bucuresti si Ilfov, in aceeasi zi (chiar si cu gratuitate la transport) – aici am eu bafta de a locui in Ilfov – dar poti face comanda si se poate livra oriunde in tara prin curier; imi este astfel mult mai usor sa pun la cale planuri si mai “malefice” de a trimite astfel de buchete frumoasa direct, in caz ca vreau sa fac surprize din astea frumoase si s ale duca un curier in locul meu. Eventual si cu o cutie de bomboane sau sampanie. Functie de persoana careia doresc sa o surprind placut.
Urmatoarea pe lista? Sotia! Ea nu a primit niciodata un cos cu trandafiri. Stai putin sa dau comanda… 🙂
BucheteTrandafiri-300x209

Articol cu trandafiri si flori frumoase pentru SuperBlog 2015

One Reply to “Transmite bucurie dintr-o florarie (online)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.