BP (Brigada Paroasa) in ceva Actiune (fragment)

– Trandafire, Patraulea? Dormiti?
– Ce sa dormim Gogule, ca de cand dorm cu Trandafir in pat, ma deranjeaza cu sforaielile lui. In plus ma gandila cu parul ala al lui din nas. Ai vazut, Gogule ce par lung are?
– Am vazut, Patrauleo. Dar ma luasem de el ca de cand cu talentele lui actoricesti, vrea sa fie un latino-lover si sa-si lase parul lung…
– Latino cu par lung din nas, Gogule?
– Eee, cu par lung din… Din cap! Ba, tare esti idiot! Ce te-as bate…
– De ce sa ma bati, Gogule? Uite lu’ asta sa-i dai una, ca sforaie si doarme ca porcu’… Ho, ma ce dra’ ai sforai asa? Mai taie-ti naibii parul ala ca te sufoci!
– Da…Da…Da cu ce te deranjeaza pe mine ca sforai? Ce… Ce… Ce tu nu sforai? Si te iei de parul meu, ai? Pai eu mai devreme cand… cand… cand am vrut sa ma duc la baie sa… sa… sa…
– Nu ne intereseaza ce ai vrut tu sa…  sa… la baie, da?
– Da, cand am vrut sa ma duc la baie, mi-a luat un sfert de ora sa ma descace… desculce.. descalcesc din parul ala al tau de pe piept, ca esti mai lanos decat o oaie din aia ciulinoasa! Huo!
– Ma, nu va mai certati, ma… Maine vorbesc cu fetele sa va rada pe amandoi DACA  NU TERMINATI DRACULUI si sa ne culcam si noi ca oamenii! Eee, dracia dracului! Pai maine trebuie sa o luam din loc spre Manastirea Putna, si voi…
Da, Gogule… Ai dreptate! Hai sa ne culcam! Da’ sa nu mai sforaie rockerul asta, ca-l dau afara din camera si din hotel!
– Ba, va dau eu maine o epilare definitiva, de n-o puteti duce?
– Da’ ce-am mai facut Gogule? Nu vezi ca Patraulea e du… e du… e dus? Du-te ba si bea o bere la bar si lasa-ma sa ma culc!
– Ma duc la bar, da’ numai la Melody. Si de unde naiba Melody, aici in Moldova?
– Hai ca vad ca n-o scot la capat cu voi, Trandafire si Patrauleo! Eu zic sa mergeti voi doi jos in hol la receptie si sa va luati o alta camera daca vrei sa va “iubiti” asa toata noaptea, ca eu am de spovedit niste maicute maine, da? Hai, Noapte buna!
– Noapte buna, Gogule!
– Nici nu va salut… Noapte buna!

 

 

 

 

Aparat de epilare definitiva Silk’n Glide epilator 300
silk-n-glide-epilator-300k

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aparat de epilare definitiva Silk’n Glide epilator 300k

Articol din anii ’70 pentru SuprBlog 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.