Nutrivita pentru unul, Nutrivita pentru toti!

O campanie santoasa bazata pe un stil sanatos de viata… Hmm, Nutrivita iti poate oferi tot ce ai nevoie pentru a te dezvolta frumos in viata de zi cu zi pe care o desfasori. Fie ca faci sport (mai mult sau mai putin, functie de fiecare) fie ca sportul tau zilnic este… mersul la lucru, la job, la seviciu (aici intra si cursa cu diferite obstacole in drumul tau: saritura peste balti, prinsul autobuzului sau tramvaiului, metrou etc.)

Cum cei de la Nutrivita vor sa fie in centrul atentiei dar si sa fie mai aproape de clienti, isi doresc ca informatiile pretioase despre produsele lor cat si produsele propriu-zise sa ajunga cat mai aproape sau chiar la cei ce au nevoie de ele.
Pentru asta este nevoie de campanii organizate in Social Media dar si in locuri cu impact direct. Vezi sali de antrenament, fitness, galerii comerciale etc.

Cum parteneri media sunt destui si buni, as merge pe ideea de a reusi sa ajung cu produse esentiale (cu impact bun, la un pret suportabil) la acesti parteneri si pe baza review-rilor lor sa ajunga in media cele mai bune informatii cu privire la produsele comercializate de Nutrivita.

Cativa bloggeri si parteneti media? Dau doar cateva exemple, aleator, fara a favoriza pe cineva, pentru ca se stie ca blogosfera cat si siteurile de specialitate sunt capabile de surprize nabanuite cand vine vorba de campanii frumoase, organizate cu bun-gust si… asa cum trebuie. 🙂
Vorbesc aici si acum de: connect.ro, creadiv.ro, radiolynx.ro, tvr.ro, arenait.net, tehnocultura.ro, robintel.ro, sexulslab.info etc. Toti sunt si parteneri media SuperBlog sau bloggeri parteneri.

De curand merg si eu la sala sport/ fitness (cum vrei sa-i spui) inca nu iau suplimente nutritive dar va veni o zi cand voi suplimenta mesele normale deoarece aportul de vitamine si calorii este esential. Asa cum vara sau in sezonul cald, merg foarte mult cu bicicleta in ture lungi de peste 80 km. Atunci am nevoie de energie si suplimente (exemplu batoane proteice) pe care mi le pot procura cu usurinta de pe nutrivita.ro 🙂

Nutrivita-Logo-w1200-300x104

As merge astfel si pe grupurile de pe facebook cu campanii de informare precum si cu produse comercializate de Nutrivita, direct pentru cei implicati in activitati de genul. Adica, grupuri de ciclisti amatori sunt destule si chiar este “o paine de mancat” pe felia asta, daca pot spune asa. Sunt grupuri mici si grupuri mari dar… inimoase si atrase de mersul pe bicicleta fie in oras, fie in afara, fie la munte sau la mare. Cu trasee grele in care organismul chiar are nevoie de acele suplimente calorice pentru a da randament.

Sper ca prezentul articol (randurile de mai sus) sa aduca putina inspirate celor ce au nevoie de ceva idei pentru a-si promova produsele, implicit Nutrivita, si “sa fie bine ca sa nu fie rau”, vorba aia. 🙂

Fiind si ultimul articol din campania SuperBlog 2015 nu pot decat sa urez succes tuturor celor implicati in actuala campanie, pe mai departe si sa ajungem sa ne vedem la Gala. Iar la anul la SuperBlog Spring 2016 sa se lase iar cu dezmat bloggersc.

Articol de final pentru SuperBlog 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.