Știi la cine să apelezi când ai nevoie de un meseriaș(ă) pentru tine sau pentru casa ta?

”Atunci cand a sunat la ușă am tresărit, un fior m-a cuprins… Știam că este el. Nu, soțul nu era acasă si de aceea am și apelat la el. Era o urgență ce trebuia rezolvată. Pentru mine el chiar era instalatorul, orice ar spune lumea.,,”  (Mariana T. – București)

”Am apelat la serviciile lor, pe platforma online, și mi-au trimis-o pe cea pe care o alesesem. O vazusem și acolo pe net, dar pe smartphone nu puteam să o vad prea bine și nu știam. Știți la mine contează și cum arată, dincolo de experiență.
Cand a ajuns la mine acasă, nu mi-a venit să cred! Ea arăta foarte bine dar se vedea că avea multă experiență in meseria ei, după cum se mișca.
A fost… wow! Și deloc scump!”  (Marcel S. – Cluj)

”Da, era întuneric cand a venit. Nici nu-l văzusem! Îl știam de pe site, de pe Care Family, dar era întuneric. Nu, nu a venit cu flori. Nu asta era important. Importante erau sculele lui cu care m-a… aprins, m-a luminat!”  (Simona D. – Brașov)

”Părinții nu erau acasă cand a venit ea la mine. Nici nu trebuia să fie având in vedere că am aproape 18 ani. Ne-am pus de acord cu toți că ea este aleasa. Am văzut-o pe site, pe carefamily.ro și am chemat-o. Întâmplarea  a facut să fiu singur. Numai eu și ea. Așa m-am putut concentra mai bine. Știa ce să facă și cum să mă ia, chiar dacă era cu doar 3 ani mai mare decât mine.” (Remus P. – Timișoara)

logo

Mai sus sunt doar câteva din experiențele trăite de cei ce au intrat pe platforma CareFamily.ro pentru a-și rezolva diferite probleme. De exemplu, Mariana din București chiar avea nevoie de un instalator, urgent, deoarece trebuia înlocuit un racord flexibil de la baie pentru a nu curge apa în toată casa. Soțul nefiind in zona, iar vecinii nu mai sunt la fel de săritori ca altădată.

La fel si domnul Marcel din Cluj. Dânsul a ales o menajeră pentru casa lui, situată in afara orașului, Întrucât domnul Marcel ajunge târziu acasă, el avea nevoie de cineva care să se ocupe de casa sa. Foarte muțumit de serviciile ei, ne-a recomandat multora. Pe ea însâ, nu prea vrea să o recomande. O vrea numai pentru dânsul. Aici e treaba lui, nu ne băgam. Dacă-și permite, de ce nu?  🙂

Doamna Simona din Brașov și-a facut cont pe CareFamily.ro  aflând din social media (bloggeri) de platformă. Inițial drea să-și ofere chiar dânsa serviciile de coafeză și maseuză, numai că a lovit-o o mică problema înainte sa presteze pentru diverși clienți. A rămas pe întuneric. Nu mai avea curent electric în casă.
Cum pe tabletă mai avea ceva baterie, a intrat pe aceeași platformă și a chemat un electrician. Fără flori, dar fericită, ea chiar a dorit să-l recompenseze pe domnul electrician pentru că venise la o oră mai târzie. Atunci se întâmplase nefericitul accident casnic. Așa că i-a făcut un discount la o viitoare ședință de masaj dar și sotiei lui, la o viitoare coafură de ocazie.

43518846

Eu vă recomand sa vă creați un cont în platformă, să-l aveți acolo, fie că aveți nevoie de servicii, fie că oferiți servicii.
Niciodată nu poți ști când te lovește ”năpasta” sau norocul.
Siteul este frumos structurat. Simplist. In culori puține, pastelate și te ajută să-l parcurgi în funcție de necesități.
Sunt filtre pentru o căutare mai rapidă și pentru ceea ce îți trebue, există o sumarizare pe categorii de servicii si meserii, cât și pe orașe. Fiecare aplicant ce-și ofera serviciile, este verificat și are o descriere amănunțită (experiență, vârstă, orar și tariful practicat).

In final, cum să nu te bucuri pentru Remus din Timișoara care se pregătește de Bacalaureat și avea nevoie urgentă de un meditator la matematică? Am vorbit cu el să mă anunțe ce a făcut la Bac atunci când se va termina și să-mi facă un review al Crinei, meditatoarea ca să o putem recomanda și la alții.

La final un infografic făcut special pentru articolul si platforma în cauză, care nu mai are nevoie, momentan de nicio îmbunătățire. Mai vedem pe parcurs. 🙂

Lauryn born 1986 is an accomplished economist, entrepreneur andCEO of Marx Worldwide, a global courier delivery services companyheadquartered in New York.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *