Review de pernă (Dormeo Siena Gel) – TESTAT!

Cand am primit perna in teste, daca pot sa zic asa, dela cei de la BuzzStore si Dormeo, chiar ma gandeam ce poti sa spui despre o perna. Nu este vreun gadget cu nu-stiu-ce sistem de operare, nu stie sa faca o cafea sau nu poate sa-mi spele vreun tricou. In schimb stie foarte bine sa faca ceva ce nici un alt lucru nu stie sa faca: sa iti ofere un somn delicios si odihnitor!

Dupa aproape doua sapamani de cand o am in teste, am cam abuzat de ea. In sensul ca am dormit cand eu, cand fii-mea, ca sa vedem parerea fiecaruia. Sotia nu a apucat sa doarma pe ea deoarece, nu a mai avut loc de noi. Curand insa vom avea toti propria perna Siena Gel deoarece este ideala pentru noi. Este extrem de comoda, nu este nici prea tare, nici prea moale, nu este nici exagerat de mare, dar nu este nici mica. Este chiar grea, dar asta pentru a avea o si mai buna stabilitate sub cap si sa nu o pierzi usor din pat, noaptea.

Este perna ideala, mai ales ca este foarte usor de intretinut si bine gandita. Poti scoate cu usurinta umplutura din ea daca ai nevoie de o perna mai moale, cu un volum mai mic. Are si o fata de perna (cea cu logo Dormeo Siena), ce se poate schimba  cu ajutorul unui fermoar plasat ascuns pentru a nu deranja. Spuma cu memorie din care este confectionata (sub forma de bucatele mici), cat si stratul cu gel ajuta ca in timpul somnului sa nu transpiri. Este racoroasa si nu te incingi de la material.

Nu am testat-o intr-o bataie cu perne, deoarece as fi avut inca un avantaj datorita volumului ei, cat si a greutatii fata de celelalte perne cu care ar fi intrat in lupta. Sigur ar face fata cu brio, dar nu asta este destinatia ei finala. 🙂

Atata timp cat noaptea nu ma trezesc din cauza ei (toate cauzele de mai sus) si am un somn linistit, odihnitor si plin de vise frumoase, eu zic ca-si merita banii cu varf si indesat. Fiecare membru al familiei va fi multumit. Testat!

#buzzdormeo

13177153_10209287663166987_2261145386077597734_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *