Gand la gand cu bucurie, GRENKE!

0b8d76b
Intamplator sau nu, s-a intamplat intamplarea, daca mi se permite sa fiu asa … intamplator. 🙂 O sa dezvolt, ca sa intelegeti ca unori astrele se aliniaza atat de fain incat incepi sa crezi in ele. Eu sunt asociat intr-un mic business cu un bun prieten. Ca orice mic business care-si doreste sa devina un pic mai mare, apoi si mai mare, asa ca-n viata, cautam niste idei, niste solutii ca sa ne dezvoltam armonios. Cum banii, profitul, il cam reinvestim pe tot, dar tot nu ne ajunge pentru ceea ce ne dorim, ne-am decis sa apelam la niste solutii de creditare.

Stii cum este cu bancile si cu tot felul de sisteme de credit asa ca nu o sa mai insir aici cate acte-ti trebuiesc, cate mailuri sa dai si la care sa nu primesti raspuns rapid, drumuri ”du-te vino”, ping-pong cu hartii intre tot felul de deskuri etc. Stii cum e!

Numai ca intr-una bucata zi, pe cand ”feisbuceam”, imi sare-n ochi un post. Cum eu sunt mai blogăraș așa, incep sa sap prin social-media si ce-mi vad ochii? Pai, imi vad campania celor de la Blogal Initiative cu solutiile de finantare, mai altfel, oferite de cei dela GRENKE. Bai, esti nebun? Cum de nu m-am gandit la GRENKE? Ii stiam de ceva timp dar fiind blocat in ideea ca ne trebuiesc bani pentru a cumpara cele necesare, nu am luat in considerare oferta lor pentru ca… uitasem. Shame on me!

Despre ce e vorba? Am facut un clip video pe scurt, ca sa intelegi mai bine, pentru ca este solutia ideala pentru cele mai multe businessuri. Da-i play si asteapta ca-n urmatorele 40 de secunde sa fii luminat. 🙂

Pai de ce sa cumperi ceva ce nu o sa folosesti prea des? Iti trebuie, stiu, dar daca il folosesti atat de rar, de ce sa-l cumperi? Sa se depuna un strat consistent de praf? Da, o sa ai grija sa stergi praful, dar… intelegi ce vreau sa spun. 🙂

De ce sa cumperi si sa tii banii blocati, cand ai putea sa ii investesti in altceva, daca tot sunt atat de rari si pretiosi. ca sa ai un rulaj bun, ai nevoie ca banii tai sa nu stea. Banii sunt facuti sa circule, iar daca ai cumpara echipamentele necesare, o perioada o sa te poti folosi, pana cand vor fi ”obosit” si va trebui sa investesti din nou, ca de vandut second-hand, mai greu. Iti ia ceva timp sa te intalnesti cu unul si altul, pretul este mic si nu prea merita.

Solutiile oferite de GRENKE, sunt numai bune pentru orice business, pentru orice companie mica si mijlocie. Platesti chirie pentru echipamentele de care ai nevoie. Simplu. Leasing IT&C, despre asta este vorba.
Si inca ceva (informatii luate de pe site-ul GRENKE):

1. Avans 0%

2. Facturi integral deductibile din punct de vedere fiscal

3. Valori de minim 500 Euro + TVA per contract

4. Rate fixe pe toata perioada contractului

5. Documentatie minimala

6. Timp de raspuns – o zi lucratoare

Date contact GRENKE RENTING SRL:
GRENKE RENTING Bucuresti – pentru Muntenia si Moldova
+40 21 300 1987

GRENKE RENTING Cluj – pentru Transilvania si Banat
+40 31 423 1432

Hai ca ma grabesc, ca mai am de luat niste echipamente de la ei, dupa ce am mai luat intr-o prima transa. Nu mai am timp sa scriu acum, dar v-am dat toate ponturile pentru ca sa mearga treaba bine!

Succes!

(Articol premiat Blogal Initiative – Loc I – 600 lei)

One Reply to “Gand la gand cu bucurie, GRENKE!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.