Episodul 1 – Alba ca Zapada si Cei 7 Pitici (Ghemotron Version)

A fost odata ca niciodata ca de n-ar fi fost nu s-ar fi povestit, normal. O stiti pe Alba ca Zapada, din povestea-i cu acelasi nume. Nu o sa mai reiau aici povestea pentru ca pana la finalul cu printul, cu piticii impiedicati ce-o ajuta involuntar sa-si revina din ghearele morii, stiti cum e. Ce nu stiti, este ce s-a intamplat dupa.

Ok, si au trait fericiti pana la adanci batraneti si s-au tot facut bani si ecranizari dupa frumoasa povete e deja epic. Dar piticii? Ce ”mama lui proces verbal” (am urat intotdeaua expresia asta si nici macar nu-i gasesc sensul) s-a intamplat cu piticii? Inteleg ca unul dintre ei, mai dotat… intelectual si oarecum mai aratos s-a bagat actor in Game of Thrones si a ajuns destul de bine. A ajuns sa traiasca in film pana la ultimul sezon ce tocmai se difuzeaza. Asta da, realizare!

Intr-o buna zi in care Printul (nu bag mana in foc ca nu-l chema de fapt B.G: the Prince of Rap) si Alba (usor putea fi confundata Jessica) se plimbau prin curtea castelului cu un skateboard electric (cu roti de 6,5 inci) primit cadou la vestita nunta, apare piticul Lannister impreuna cu ceata cealalta de 6 pitici. Toti bauti. Ce mult se pot schimba piticii dupa numai trei luni in Vaslui! Cine ar fi crezut ca dupa nunta vor pleca tocmai in Vaslui in concediu de odihna?

Cum, ziceam piticul Lannister care era capetenia celorlalti pusi pe harta, incepu sa rada de bietul print ce incerca sa-si tina echilibrul pe acel skateboard electric ce scuipa foc mai ceva ca dragonii Daenerysei. Se lauda de la ”micimea” lui ca el are un hoverboard cu roti de 10 inci si ca e mai mare decat al lui. Atat a auzit printul si s-a facut foc si pară. Nu era sigur ce sa se faca Foc sau Pară, asa ca se facuse si una si alta. 🙂

Printul suparat, il prinse pe Mutulica de barba si ridicandu-l deasupra capului ameninta ca il arunca peste metereze. Vazand una ca asta, ceilalti 5 pitici (ca Lannister nu se pune, oricum era din alt film) au sarit la gatul Albei. Nu in sens propriu, ci cu ocări si cuvinte ce nu as putea sa le reproduc aici. Na, erau băuți!

Si cand erau gata sa se incaiere, ce crezi ca le vazura ochii? Nu, nu Jon Snow. Cealalta! El deja inviase. Maștera in schimb… Era calare pe-o matura si plana usor deasupra lor razand. Ranit, cumva in amorul propriu, Printul ii scrise regelui Jeoffrey pe what’s up sa vina repede sa rezolve situatia cum numai el stie. Si stim cu totii, cum rezolva el situatiile.

Totul se termina… Nu, nu se termina, este de-abia inceputul! Winter is Coming! 🙂

Fără titlu
depozit-online.ro

foto: piticul Lannister – wikipedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *