Episodul 3 – Praslea cel Voinic si Merele de Aur (Ghemotron Version)

Nici bine nu se suise in caruta piticul Lannister (daca nu intelegi, vezi primele doua episoade de pe mandachisme.com) ca se trezi sub merele lui Praslea. Se sperie si Praslea cand printre merele lui il zari pe pitic.
– Ce naiba faci aici? il intreba speriat Praslea.
– Ce sa fac, iaca ma ascund de Ileana si Greuceanu.
– GreuceanuL, il corecta Praslea. Vezi ca nu e de glumit cu asta, e interlop p-aici pe tarmul zmeilor. Bine, fost al zmeilor ca le-am taiat noi toate capetele… se mandri Praslea, mai ceva ca Becali.

– Stii cumva unde-i taramul ala cu Tinerete fara Batranete? Pe mine ma intereseaza de fapt daca il stii pe Pasarilă Lăți-Lungilă ca poate stie el vreun leac sa ma mai inalt si eu, sa nu mai zica tata de mine ca-i este rusine.
– Nu stiu, strumful meu, ala este din alta poveste: Harap-Alb. E unul care-si mai zice si Margelatul, nici el nu mai stie de el. Poarta si un fular alb tot timpul. Asa il recunosti.
– Multumesc de informatii voinice, pot sa iau si eu un mar? Unde le duci?
– Ia-l pe-ala jumate rumen – jumate nu. Mi l-a dat o batranica pentru Jessica Alba ca Zapada, dar nu cred ca-i mai trebuie acum.

Si nici nu-si termina bine vorbele Praslea ca-i dete lui Tyrion o trusa de unelte magice ca sa nu-l lase asa cu mana goala pe pitic.
– Vezi daca dai in drumul tau de cula zmeului, foloseste-te de unelte sa intri. Gasesti o gramada de lucruri acolo. Poate mai gasesti si ceva… centimetri in plus, striga razand Praslea in timp ce se indeparta cu caruta si merele lui de aur.

Tyrion ramase in drum cu trusa de unelte in mana, inghitind in sec dupa un mar de aur. Se multumi totusi cu marul jumate rumen – jumate nu. Isi infipse cu pofta dintii in el si cazu secerat. De, ala era marul Albei ca Zapada!

Fără titludb
Uneltele lui Tyrion de pe deposit-online.ro

Noroc ca tocmai ce trecea pe acolo Mastera si recunoscu marul. Ii dadu un sut sanatos piticului ”unde-i vine greu voinicului” de-i sari marul otravit din gat. Cand o vazu si o recunoscu pe Mastera, Tyrion se indragosti pe loc de ea si incerca din rasputeri sa o hartuiasca cu dragostea lui, probabil pana in zilele noastre.

Din pacate pentru el a ramas la fel de mic dar continua in celebrul serial, de unde tragem concluzia, ca totusi marimea conteaza! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *