Pregateste-te sa ramai surprins pentru ca e… WOW!

Sunt genul ala de ”inspector Gadget” ce detine atat un smartphone performant cat si o tableta. In familie mai am doua smarturi. Unul al fii-mii si unul al sotiei. La toate smarturile mele am avut folie de protectie pe ecran. De la plastic am trecut fara remuscari la folie de sticla. Plasticul se zgaraie repede si trebuie inlocuit dupa o perioada. In plus, daca sa zicem ca e rezistent la zgarieturi, dupa o perioada de timp se matuieste lipiciul de dedesubt. Nu-ti dai seama decat dupa ce dai folia la o parte ca folia ta nu era mata la orgini. 🙂

Cel mai greu de ultumit este sotia. Nu suporta folie pe ecran. A incercat si plastic, iar cea de sticla a rezistat numai vreo doua saptamani. S-a crapat. Nu mai vrea o alta folie ca nu se vede bine prin ea si ca aere mereu probleme.

La fii-mea e mai usor. Accepta orice folie dar nu prea este grijulie cu smartul si ii schimb des folia. 🙂

In prezent, eu am o folie de sticla aplicata pe smartul meu dar nu prea-mi place pentru ca este cam groasa si este cam inestetica. Pe tableta inca nu am folie deoarece este nou achizitionata si are un ecran generos de 10.5 inci.

Stii care e partea WOW acum? Ca voi putea avea grija de smartul sotiei fara ca ea sa stie! Poate o sa-i spun dar e ca si cum as incheia o asigurare. Este invizibila dar protejeaza. Despre ce vorbesc? Despre WowFixit.

WowFixit este o solutie ce se aplica peste ecranul telefonului, tabletei si chiar peste lentila camerei. Sa mai zic ca  telefonul meu are si spatele de sticla? Da, este Galaxy S6 care are si fata si spate Gorilla Glass. 🙂 Da, deci de doua ori mai multa grija!

WowFixit este o solutie care inlocuieste cu deosebit succes foliile de orice fel. Este un fel de sticla lichida. Cureti telefonul bine, aplici cu un buretel solutia WowFixit din pachet, lasi doua minute si apoi polish-ezi cu o alta bucata de material din pachet. Mai simplu de atat nici ca se poate.

Nu mai ai bule, nu mai trebuie sa platesti manopera pentru montaj sau mai grav, arunci folia ca nu ai pus-o prea bine de vreo trei ori si… s-a stricat. Si ai dat si o caruta de bani pe ea.

Eu personal, am o oarece experienta cu aplicarea foliilor dar niciodat nu-mi iese din prima. Niciodata! Cu WowFixit nici nu ai ce si nici cum sa gresesti.

Urmareste clipul de prezentare si asteapta-te sa ramai uimit. Eu am ramas. 🙂

 

 WowFixit este:

Invizibil – având în vedere că vorbim de nanotehnologie, nu poate fi observat cu ochiul liber, deci e ca și cum nu ar exista.

Rezistent la zgârieturi – O singură picătură de lichid WowFixit de protecție aplicată pe ecranul telefonului, tabletei sau laptopului tău va face sticla ultra rezistentă la zgârieturi.

Organic – 
WowFixit nu conține substanțe toxice! Este realizat din materiale naturale 100% și favorabile mediului înconjurător.

Protecție fără bule – 
Datorită nanotehnologiei, Wowfixit oferă un strat ultra rezistent. Fiind mai degrabă un lichid, decât un strat solid de plastic, nu vor apărea bule de aer.

Vivacitate îmbunătățită – 
Foliile de protecție pentru ecran din plastic reduc vivacitatea și claritatea ecranului original. Cu WowFixit, ecranul telefonului este limpede asemeni cristalului iar vivacitatea, culorile și luminozitatea cresc.

Anti-bacterian – 
WowFixit este anti-bacterian și anti-microbian, ceea ce înseamnă că nu permite dezoltarea bacteriilor.

 (Articol Premiat Blogal Initiative – kit WoW FIxIt valoare 100 lei)

One Reply to “Pregateste-te sa ramai surprins pentru ca e… WOW!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *