Back to the Future [EXPLICIT VIDEO]

Atentie! Acesta este un mesaj ce vine dupa aproape 20 de ani catre tine. de la… tine. Nu-ti este adresat tie adresat ci celor pe care ai putea sa-i ajuti ducand cu tine acest mesaj sau implicandu-te intr-o campanie ce are ca scop atingerea unor teluri importante pentru tine dar si pentru cei de pe langa tine (clasa ta).

Multi vor da chix cu liceul sau scolile profesionale pentru ca dupa ce vor fi terminat nu vor profesa in ceea ce au invatat. Am pentru tine ceva inovator ai care este menit sa creeze oameni adevarati din cei ce vor esua altfel, si nu-si vor gasi chemarea.

Sper ca mesajul video creat de mine si trimis in 1994 sa se dea la TV imediat dupa serialul Salvati de Clopotel, al carui mare fan stiu ca esti, pentru ca nu am/ ai ratat niciun episod. Stai linistit ca in 2016 o sa stai cu sufletul la gura dupa un altul. Urzeala tronurilor. Mult mai funny decat cel la care te uiti acum. Sau… nu.

Tine minte si nu mai nota!

Școala Comercială Austriacă din România (o’SCAR) este un program de învățământ profesional dual inițiat de Secția Comercială a Ambasadei Austriei și dezvoltat împreună cu șapte companii de renume: BILLA, C&A, Deichmann, Hervis, HUMANIC, kika și Telekom Romania.

O’SCAR oferă o formare profesională după sistemul dual, sistem cu tradiție în ţări precum Austria, Germania și Elveția. Învățământ profesional – dual pune accentul în mod deosebit pe formarea practică și legătura stransă între companii şi școală.

Practic, dacă tocmai ai terminat clasa a VIII-a, ai la dispoziție un program de 3 ani în care te pregătești atât teoretic, cât și practic, în meseria de comerciant- vânzător.

Programul a debutat în septembrie 2015, iar anul acesta își deschide porțile pentru a doua generație de elevi o`SCAR. Înscrierile în programul o`SCAR se realizează la sediul Colegiului Economic Costin C. Kiritescu, în trei perioade: 13-17 iunie şi 21 iunie 2016, 16-17 august 2016 și 1-2 septembrie 2016.

Deci, programul se numeste o’SCAR si vine din viitor. AICI sunt si alte detalii iar mai jos este videoul lor de prezentare. Succes, Mandache!

(Articol Premiat Blogal Initiative – Loc 3  – vouchere 300 lei Hervis + rogojina plaja Deichmann)

 

One Reply to “Back to the Future [EXPLICIT VIDEO]”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.