N-as putea pleca la mare fara un Fat Bike!

Uitandu-ma pe siteul celor de la Zorile Store adica zorilestore.ro, mi-am dat seama ca dincolo de incaltaminte, trebuie sa fac pe ”dracu-n patru” si sa iau cu mine si bicla, la mare. Da, plec la mare spre sfarsitul lunii si voi  vea niste timpi oarecum ”morti” pe care i-as putea revitaliza cu niste pedale.

Dar, ce pedale? Pai, cum ziceam mai sus, am vazut pe site un… Fat Bike de la Pegas. Imi place mult cum arata Fat Bike-ul celor de la Pegas si ar fi super misto sa ma dau cu el pe faleza din Mamaia sau pe noua pietonala din Navodari, lunga de vreo patru kilometri si ceva. Da, ma duc la mare ”la noi”.

Are sapte viteze iar rotile supradimensionate ma vor ajuta sa trec peste hopurile mai dificile. Postura in sa este foarte buna si relaxata, numai buna pentru a admira marea si a trage niste fotografii inspirate.

Arata foarte bine si aminteste cumva de celebrele motociclete Harley-Davidson, numai ca de data asta, lasi motorul deoparte si… dai la pedale 🙂

In alta ordine de idei, daca faci cumparaturi de pe zorilestore.ro pana pe 21 august,  pentru orice produs cumparat, intri intr-o tragere la sorti ce te va trimite la mare la Sandalandala, cu mic dejun inclus si cazare.

Vor fi trei castigatori, care-si vor putea lua cu ei inca sapte prieteni! Au campare in Cortul celor Sapte Simturi (paturi) in perioada 26-29 august 2016 intr-unul dintre cele mai cool locuri din Vama Veche: Sandalandala.

Hai ca va las acum ca trebuie sa-mi comand Fat Bike-ul ca sa il am pentru la mare, cand voi pleca peste cateva zile si cine stie poate ca voi avea o vacanta prelungita, daca voi fi unul dintre cei trei castigatori sau macar prieten cu un castigator, sa mai ia si pe mine cu el la Sandalaldala. Sa ma dau cu bicla mea cea grasa, pe plaja (daca am voie, normal).

Promit sa imi dau bicicleta prietenilor daca ma vor lua si me mine, cu ei la cort in Vama Veche. Poate asa-mi gasesc pereche. De sandale, bineinteles! Adevarata pereche este alaturi de mine de peste 16 ani si probabil ca ne vom lua niste sandale de acolo de unde totul pare mai viu si mai colorat ca oriunde altundeva.

 

foto credit: zorilestore.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.