Cum a fost la Webstock 2016

Am fost acceptat anul acesta ca blogger participant la Webstock. Am vrut sa ajung si in anii precedenti dar nu am putut participa din cauza de… job. Asta e, unii mai trebuie sa si munceasca. Asta nu insemana ca-s somer acum. 🙂
Atmosfera misto inca de la ineput. Marriott este un hotel mai mult decat frumos si impresionant iar un eveniment precum Webstock parca e de acolo.

Cel mai important eveniment social al anului, a inceput la ora programata cu emotile evidente si recunoscute chiar de catre vocea de inceput a conferintei, Cristian Manafu. Pentru inceput Alexandru Tomescu violonistul a povestit trairi si sentimente simtite de un om ce detine singura vioara Stradivarius din Romania. Si s-a intins ceva la vorba… 🙂

Cat sa-si faca incalzirea pe marginea terenului, politistul Marian Godina. Care nefiind un speaker antrenat, a fost intervievat oarecum de moderatoarea evenimentului de dimineata, Cristina Bazavan.

Mai cumpatat la vorba decat toti speakerii, Marian Godina a avut vorbele de duh la el. Nici nu se putea altfel pentru ca-l stim de pe facebook. Este un baiat care a reusit si reuseste in continuare sa surprinda foarte placut. Este atat de simplu si atat de inocent intr-ale social-media incat nu ai cum sa nu-l placi. mai ales ca o face in felul lui caracteristic, cu glume bine plasate.

Paula Herlo a venit in plin concediu de maternitate si avorbit despre campaniile facute de ea la ProTv, campanii pornite din suflet si miscate pana la capat, avand ca scop final schimbarea unor mentalitati si legi din Romania. Sorin Onisor, super-fotograful pe care-l urmaresc de ceva timp pe facebook, a vorbit despre satele si natura din Romania. Despre viata de la sat si despre comoara pe care o avem si nu am invatat nici acum sa o pretuim asa cum ar trebui. Neaparat sa ii vezi fotografiile. Sunt dintr-o Romanie  asa cum o stiai in copilaria traita sau povestita de bunici. O Romanie dincolo de betoane. Cu iarba, cu lemn, cu drumuri de tara, cu animale si pasari, cu bunici frumosi si povesti frumoase, unele triste.

Ultima parte a conferintei de inceput a evenimentului a apartinut lui Howard Dell, un om remarcabil, ce ne-a povestit viata lui, in care a facut cam tot ce si-a dorit. A fost sportiv, jucand fotbal american, baschet, golf si chiar practicand bobul. Cu toate ca a avut un accident si a avut nevoie de multe operatii la genunchi a reusit sa continue o erioada cariera sportiva. Apoi s-a apucat de actorie, jucand in cateva seriale (ex: Tanar si nelinistit) si chiar su Steven Segal in 2016. Acum participa la Vocea Romaniei, pentru ca are si o voce grozava, alaturi de Loredana. Genial omul, care a trecut si printr-un transplant de ficat…

Incheindu-se prima parte a evenimentului, mi-am facut de cap cu niste cafea si ceva dulce pregatit de partenerul evenimentului, banca Reiffeisen, cat si testand o camera 360 de la standul LG unde era prezentat si ultimul lor flagship, LG G5. Eu avand LG G4, am fost de-al casei ca sa zic asa 🙂

Din pacate a trebuit sa plec de urgenta  dupa evenimentul Vodafone in care a vorbit Presedintele si CEO-ul din Romania al gigantului telefoniei mobile, Ravider Takkar. A fost lansat in premiera Vodafone 4GTV, un portal si aplicatie pentru cei ce sunt devoratori de filme si emisiuni tv, direct pe device-urile portabile sau acasa. Parteneriatul cu Netflix va fi unul de mare efect si va aduce multi clienti Vodafone Romania.

Cum ziceam, dupa ora 13.30 am lipsit fizic de la eveniment, dar am fost pe LIVE-ul de pe site. Au fost alte dezbateri si discutii super-interesante, despre care nu o sa mai vorbesc.

Un super-eeniment la care mi-a facut o deosebita placere sa particip. avand in vedere ca am invatat o gramada de informatii noi care mi-au dat un BOOST ce sper ca se va revedea p-aici, pe blog. In rest, atmosfera foare misto, bloggeri din toate colturile tarii, oameni frumosi.

Multumesc Webstock!

Mai jos fotografii de la eveniment (sursa pagina de facebook a evenimentului):

Eu si camera LG camera 360
Eu si camera LG camera 360
14522937_1130209183681125_5851201990775139327_n
Paula Herlo

 

14446086_1130215270347183_3279898644366470069_n
Sorin Onisor

 

14440809_1130247243677319_8958754936920902402_n
Ravinder Takkar

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.