5 lucruri de facut pana la 60 de ani

e2a9aa53c8
Nu mi-as fi propus vreodata, in scris, 5 lucururi pe care sa le fac pana la 60 de ani, dar impins de la spate de campania celor de la YO (da, cei cu siropurile) care au implinit 60 de ani de cand tot produc. Probabil ca nici ei nu si-ar fi imaginat ca or sa atinga o cifra atat de rotunda. Sau poate doar si-au imaginat si… s-a intamplat 🙂 Hmm, cum trece timpul!

Campania YO se numeste ”60 de ani de experiente” si pentru cine nu cunoaste siropurile YO (eu stiam dar nu atat de multe):

Siropurile YO sunt originare din Austria, fiind cel mai popular brand de siropuri de fructe. Apreciat în egală măsură de copii și de bunici, siropurile YO sunt făcute din fructe de cea mai bună calitate, supuse unui sistem de control al calității fructelor extrem de riguros.

Totodată, producătorii siropurilor de fructe YO au dezvoltat un dop unic, antipicurare, cu scopul de a evita murdărirea sticlei. De asemenea, siropurile YO sunt ambalate într-o sticlă foarte rezistentă, din PET transparent, mutistratificat. (sursa)

Asa ca, hai sa scriu de  cele 5 lucruri de facut pana la varsta de 60 de ani, avand in vedere ca mai am mai putin de 25 de ani pana ating varsta pe care a atins-o anul acesta, tata.

Primul Lucru pe lista si cel mai important este sa fiu alaturi de fii-mea Alexia (acum are 10 ani), cu tot ceea ce implica acest ”sa fiu”. Voi fi un fin observator si sfatuitor la ceas de taina, ii voi indruma pasii si ma voi bucura de fiecare zi petrecuta alaturi de ea. Voi creste si eu impreuna cu cresterea ei si imi doresc sa ajung la cel putin 60 de ani ca sa ma pot bucura toate evenimentele ce vor veni. (cred ca aici, deja, am inclus toate lucrurile de facut pana la 60 de ani)

Al doilea Lucru de pe aceasta lista blogosferica, ii include pe parintii ce deja au pasit in cei 60 de ani, facand ce nu am facut in ceilalti ani in care i-am cam neglijat… Acum, vor avea nevoie de ajutor din ce in ce mai mult de mine. Deja lucrez la asta. 🙂

Al treilea Lucru, dar nu in ordinea asta, este sotia. Ea, este de fapt, acolo in primul lucru de facut. (trebuie sa zic asta, ca altfel se supara si nu-mi mai da sa pap din mancarurile si prajiturile ei senzationale; hai, ca m-am scos cu asta!). Cand am zis SOȚIA, nu pot enumera toate lucurrile ce le am de facut, ca se intelege si daca m-as apuca, probabil ca nu-mi ajung 10 articole si… pana la urma tot n-ar fi de ajuns iar ea tot nemultumita ar fi, nu? 🙂

Al patrulea Lucru de facut pana la 60 de ani, ar fi sa incerc sa ajung la cei 60 de ani, dar nu depinde numai de mine. Cine stie cum sunt construit si poate nu apuc 60. Asa ca sigur voi apuca cel putin 80! 🙂 Cine bate suta cu mine? Ne luam la intrecere?

Al cincilea Lucru ar fi sa raman in continuare un blogger de succes ca si pana acum. Mai mult, chiar, imi doresc sa-i detronez pe toti bloggerii tip A-lister si sa devin un A+ lister. Dar, stai, ca asta o sa se intample in urmatoarea perioada. Ok, dar ce voi face in urmatorii 20 de ani? Probabil ca voi ajunge sa scriu cartea aia pe care mi-o tot rasfoiesc in cap. Apoi dupa ce se va ecraniza si va fi un  succes mondial, voi fi obligat sa mai scot vreo trei-patru volume. Hai, cinci. Maxim! 🙂

La multi ani, YO! (vezi si YouTube by YO)

Word! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.