Nu stiu altii cum sunt dar eu ascult muzica pe Deezer

Daca as fi fost Ion Creanga si as fi trait in vremurile anilor 2016, asa mi-as fi inceput Amintirile din Copilarie. Ei, incerc sa fiu spiritual si sa fac o gluma de inceput, dar cert este faptul ca eu chiar ascult muzica din aplicatia Deezer. Sunt abonat Orange dar nu o am inclusa in abonament. Asta nu m-a impiedicat insa ca sa ascult muzica pe care o voiam, GRATIS!

E adevarat ca mai intra un nene si mai zice una-alta ca sa platesti si sa nu-l mai auzi, sa nu te mai deranjeze. Pe langa asta cand iti doresti sa derulezi in piesa sau sa dai Back, butonul nu e activ. Totusi ai acces la muzica online si poti asculta ce vrei. Nu poti face Download la piesele preferate pentru o eventuala auditie offline, dar…

Daca iti doresti sa platesti lunar, ai acces nelimitat si traficul de date este gratuit in aplicatie. Practici poti asculta muzica oriunde. Si mai mult decat atat, poti downloada muzica ce-ti place ca sa o sculti in offline. Iti faci un playlist cu favoritele tale si ii dai Download. Sunt mp3-uri la calitate 320 kbps si pot fi ascultate in aplicatie offline.

Totusi la nici 5 euro pe luna (4.82 euro la abonament si 4 euro la cartela), sa ai acces la atata muzica… eu zic ca-i mult mai lejer decat sa piratezi, sa te chinui sa downloadezi si sa mai auzi piese cu tot felul de jingle-uri cu ”Asculti Radio QWERTY” sau cu nume de piese cu tot felul de terminatii kilometrice.

Baga-ti urechea pe Deezer. E un tip pe care ti-l ofer moca (adica nu am vreo treaba cu Orange-ul si nici el cu mine). Apropo, daca esti abonat Orange (nu stiu daca asa e si la cartela) ai primele trei luni gratuite. Sa ma zic ca  poti renunta oricand la taxa lunara si sa revii la aplicatia gratuita? Da, dar probabil ca nu o sa mai vrei sa revii dupa ce o sa vezi ce comod iti este.

Nu vreau sa vorbesc despre cata si ce fel de muzica gasesti, este o baza de date enorma si eu zic ca se gaseste cam orice vrei. Poate esti tu mai nisat asa si asculti vreo formatie ce are fani pe o raza de trei strazi, nu pun pariu ca o sa-i gasesti pe Deezer, dar cine stie?

Te poți bucura de opțiunea Deezer gratuit timp de 3 luni, dacă ai un abonament Orange Me sau Orange Pro cu o valoare mai mică de 25 , sau timp de 6 luni, dacă ai un abonament Orange Me sau Orange Pro cu o valoare mai mare de 25 . Excepție face abonamentul Orange Me 30.
Poți activa opțiunea gratuită prin apel la *100#. După perioada de gratuitate, dacă nu soliciți dezactivarea opțiunii, vei fi taxat pentru aceasta cu 4,82 /lună (TVA inclus).

 Keep it Loud on Deezer!

d(-_-)b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *