Povestiri HIPSTERice

4 ani de Mandachisme!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ha Ha… s-au implinit 4 ani de blogging, 4 ani de cand mi-am luat inima in dinti si am plecat urechea la cei care m-au sfatuit sa ma apuc de blogging. 4 ani in care am avut suisuri si coborasuri, 4 ani in care m-am reinventat de mai multe ori, in care mi-am ajustat scrierea pe ici, pe colo.

4 ani in care nu credeam ca voi scrie atat de mult, iar acum privind in urma constat ca am scris chiar destul de putin, constrans fiind de perioade de job incarcat sau de blank. Dupa gust. 4 ani de blogging care mi-au adus numai bucurii, vesti bune, chestii misto si mai presus de toate am cunoscut oameni misto in off si in online. 4 ani in care nu m-am ridicat chiar acolo sus, in ”lumea buna” a bloggerilor, dar ma bucur sa pot spune ca ma pot ”bate” de la egal la egal cu orice nume din peisajul asta frumos al scriitorilor si creatorilor de continut din online.

Au trecut 4 ani in care am invatat de la zero totul. Nu am avut pe nimeni care sa ma indrume, nici macar nu am pus intrebari celorlalti, mi-am pus mie intrebari si am cautat raspunsuri, am cules raspunsuri si am dedus raspunsuri.

Sunt departe de cat ar trebui sa stiu despre toata lumea asta din online, dar presupun ca ceea ce stiu pana acum sunt premisele unui viitor eu cu mult mai bun decat acum. Sper doar ca in urmatorii 4 ani sa fiu acolo unde imi doresc sa fiu fie ca blogger, fie ca… Cine stie, ce-mi rezerva viitorul?

Bloggingul e misto, oamenii ce se invart pe aici sunt misto, vloggingul a venit tare din urma si e greu sa-ti mai rupi timp pentru a citi cand poti afla in mai putin timp mult mai multe lucruri vizual si auditiv. Se anunta lucururi interesante in urmatorii ani, dar din fericire online-ul nu este facut doar din imagini in miscare si sunete. Noi vom ramane pe-aici si vom scrie in continuare.

4 ani de blogging.
mandachisme ramane in continuare aici pentu toti ce vor sa citeasca sau nu, scrierile mele. 🙂

Numai bine va doresc!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *