Povestiri HIPSTERice

Nu Mai Parcati “De-a-n Pulea” in Zona Centrelor Comerciale! (Explicit!)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

middle-finger-131Stiu ca si eu o sa vorbesc cu peretii, dar cine stie, poate ca voi reusi ca macar unul sa nu mai parcheze aiurea in zona centrelor comerciale unde sunt parcari si locuri de parcare goale. Ii stii pe toti cei care parcheaza “numai pentru 5 minute” dar cat sa apara tot felul de situatii penibile, jenante, ambuteiaje, incurcaturi, injuraturi printre dinti, alte masini parcate aiurea etc.?

E simplu sa lasi masina aievea cat mai aproape de intrarea in centrul comercial, ca iti cad picioarele daca mergi inca vreo 10 metri pe jos. Nu ti-e rusine? Sa mori tu ca nu poti merge inca 10 sau 20 de metri pe jos? Parchezi ca un… ca o… cu orice te-as compara, as jigni acea sau acel lucru cu care te-as compara. Esti penibil, ba!

ESTI JENANT SI MA P*S PE CARACTERUL TAU DE CA*AT! Chiar nu poti sa tragi masina pe un loc de parcare gol? Sa mai vorbesc ca astia sunt tot aia care parcheaza primii in locul REZERVAT (ai auzit, bai limbricule?) persoanelor cu dizabilitati? Sau ar trebui sa te consideram un om cu handicap mintal? Cum dracu de ti-au dat astia carnetul daca esti atat de bolnav? Intepa-ti-as rotile si spargea-ti-as geamurile daca te-as mai prinde ca mai parchezi de-a-n pulea! Pe bune!

Tu esti ala care parcheaza de-alungul unui drum, paralel cu magazinul, cand ai locuri de parcare goale? Cat poti sa fi de idiot incat sa crezi ca daca esti a zecea masina intr-un sir de masini o sa fii mai aproape de magazin decat daca ai parca pe randul doi dintr-o parcare? Ia gandeste-te putin, daca-ti permite creierul plin de cac*t cu care crezi ca gandesti, cat este distanta de la a zecea masina sau a sasea pana la intrarea in magazin? Te-ai gandit ca daca parchezi pe un loc liber, marcat corespunzator, e posibil sa fii chiar mai aproape? Daca tot tii atat de mult la distantele pe care le parcurgi pe jos si ai uitat cum e sa pui un picior in fata altuia pentru a te deplasa, crezi ca este vreo difernta in a merge 10 metri sau 20? Bucura-te, in pwula mea, de mersul pe jos!

Cat de incuiat esti cand te bucuri ca un idiot la un loc de parcare rezervat, cum ziceam si mai sus, persoanelor cu dizabilitati care chiar au nevoie de locul ala ca le este greu sa se strecoare printre masini parcate de-a-n pulea de cei ca alde tine, ca*cat uman cu carnet de sofer, ce esti!

Crezi ca daca parchezi in usa marketului o sa fi adulat si invidiat de multime, de cat de tare ai fost tu ca ai gasit un asa loc bun si ca reusesti sa sfidezi pe toata lumea? Gandest-te putin ca pe langa painea cu care tocmai ai iesit din magazin o sa ai din plin “salam” de la toata lumea. Ia plimba-ti limba putin prin gura, sa vezi ce gust are mu*a colectiva. Bucura-te ca ti-ai luat un bukake si-un gangbang de la toti cei care ti-au sesizat metalul pe patru roti parcat de-a-n pulea.

Ganditi putin inainte sa mai parcati, oriunde ati parca! Aveti masina, aveti carnet de sofer, asa ca purtati-va ca niste oameni. OAMENI! Altfel… va dau in pwula mea, de jeguri ce sunteti! Daca pentru niste rahaturi de genul asta va faceti de ras, imi dau seama ca viata voastra nu este decat un kitch manelistic si mi-e mila de voi pentru ca nu aveti scapare in lumea asta!

Sper ca nu am prieteni in viata reala ca va dau Unfriend direct. Cu ”jet” inclus!

PACE! (Mic Drop!)

surse foto: mogicons.com, pixabay.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *