Pentru părinții mei: MULȚUMESC!

Draga Mama si Tata,

Vă scriu prima mea scrisoare, primul meu mesaj in online. Ne-am mai intersectat noi pe facebook, mai ales cand mama mai desconspiră câte un secret despre mine,  din trecutul meu, iar prietenii se mai distrează, astfel, pe seama mea. Nu face nimic, eate parte al farmecului vieții.

Sunt fericitul posesor a doi parinți minunați, ”nebuni” si plini de viață, care m-au crescut atât pe mine cât si pe sora mea, cum s-au priceput ei mai bine. Pentru că și ei au fost tineri, și ei au fost nesăbuiți, si ei au luat decizii pe care le-au regretat sau decizii pentru care au primit numai bucurii, și ei au invățat cum sa-și crească cei doi copii.

Sunt norocosul ăla, care ii are pe ambii parinti alături, sunt norocosul care ii știe pe ambii sănatoși si plini de energie, la cei aproape 60 de ani pe care ii au. Sunt norocos ca i-am cunoscut și că mi-au daruit atâta dragoste si libertate incat am ajuns ceea ce sunt acum și ceea tot ceea ce voi fi și voi oferi in viitor.

De zece ani de când sunt părinte de fată, am inceput sa vă privesc altfel, să înțeleg lucruri, să simt altfel relația noastră, să nu vă mai vad doar ca pe niște părinți ci mai mult de atât. Este greu de explicat.

Sunteți ”doar” niste copii care au inaintat in vârstă. Atât. Cu toții ramânem copii in suflet, doar ambalajul se modifică si ne da acel farmec al vieții umane pe acest pământ.

Incerc să mă bucur de fiecare clipă petrecută cu voi, incerc sa facem lucruri noi impreuna, sa pun altfel intrebarile pe care le tot puneam in anii trecut, sa va simțiți importanți și fericiți că suntem impreună.

Acum, sunteți mai mult decat părinti, sunteți bunici. Aveti patru nepoți care vă dau energie, vă dau sens in viață, un nou sens, un nou fel de a vedea viața, așa cum probabil și eu o voi vedea când voi ajunge la vârsta voastră.

Va mulțumesc că ati ramas aceiasi nebuni frumoși si că, deși viața v-a încercat, ați reusit să rămîneţi impreuna pentru atat de mulți ani. In curand se fac 40 de ani! PATRUZECI de ani, suna mult, nu?
Este mult, dar vor fi și mai mulți, sper cu sanatate cât mai multă. pentru caă bucuriile vor veni.


Va mulțumesc că ati fost parintii mei si ca ati reusit sa ma cresteți așa cum ati știut mai bine. Va felicit ca ati reușit sa fiți părinti si ca v-am facut mândri, atât eu cât si fiica voastră. A fost până acum o viaț9 de poveste iar frumusețea ei de-abia de-acum începe.

Am fost provocat de Provident si Blogal Initiative sa va scriu câteva cuvine de mulțumire, care spre rușinea mea, nu au venit niciodata pur si simplu, așa pe blogul meu. Toata această frumoasă acțiune a celor de la Provident are ca scop, dincolo de unul publicitar, să atragă cât mai multe astfel de mesaje de mulțumire din partea cât mai multor oameni.

Mesajele pot fi atat mesaje scrise, cât și clipuri video de maximum 30 de secunde sau fotografii cu parinți alături de un mesaj. Acestea trebuie să fie postate pe pagina de facebook cu un tag către pagina Multumesc Parintilor alături de haștagul #multumescparintilor

Mai mult decat atât dacă veți trimite un mesaj catre această pagină (Multumesc Parintilor) aveți șansa să intrati intr-un concurs cu tragere la sorți in care veti putea caștiga unul din premiile a câte 500 de lei fiecare. 🙂

Dragă Mamă și Tată, dacă aceasta scrisoare va avea un oarecare succes și voi câștiga unul din premiile din această campanie pentru bloggeri, premiul vă va apartine, așa cum si eu va apartin vouă. 🙂

Mulțumesc. tati și mami.

Marius

311578_2444435108635_696482859_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *