Inspectoru' Dubstep

Mi-am luat pistol! Unul perfect pentru vopsit!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Se făcea că-mi luasem pistol. Nu, nu eram în vreun film western. Nu aveam nici pistol cu aer comprimat, sau pistol din acela de paintball. Nu, aveam un pistol de jucarie. Asta în copilarie, că acum la a doua tinerete, sau chiar a treia,  mi-am luat pistol de vopsit. Ha-ha, exact!

Și de ce mă rog, mi-am luat eu pistol de vopsit? Ce am eu așa urgent de vopsit, și mult pe deasupra? Pai eu nu am chiar atât de mult că nu prea au rămas de vopsit, după ce am vopsit o casuță de vară, un coteț de găini, o magazie, niște chestii de prin curte, mai multe chestii de pe la un vecin etc.

Asta cu vecinu’ mi-a dat de gândit ca aș putea să mai fac niste bani frumoși dacă mi-aș lua mai multe pistoale de vopsit. Și cand zic pistoale de vopsit, vorbesc de pistoale și aparate speciale, profesionale, tot tacâmul. Adică dacă tot am firma mea prin care vând tot felul de vopsele, de ce sa nu am si așa ceva? Good job!

Zis si facut, practic! Am intrat pe pistolvopsire.ro și am parcurs întreaga ofertă de-acolo. Au pistoale de vopsit de tot felul. Nici n-as fi crezut că exista atât de multe tipuri, o varietate ce m-a bulversat neștiind ce să aleg, fiind un novice în așa ceva. Am avut noroc cu cei ce distribuie produsele Nordson, pentru că m-au consiliat oentru a alege ce mi se potrivește cel mai bine.

In caz că te întrebai care-i treaba cu oferta lor, iată ce poți găsi:

Pistoale automate de vopsire Encore HD – HDLV (Densitate ridicată, Viteză mică) cu Tehnologie de Repetare, Raport mare de depunere, Cel mai eficient în aplicarea de pulbere; încorporează un modul particular HDLV, pentru cele mai versatile şi eficiente performanţe disponibile la ora actuală.

Nordson HDLV – sau tehnologia “High Density Low Velocity” – asigură o concentraţie mare de pulbere, dar folosind puţin aer. O soluţie integrală de acoperire, sistemul include pistolul Encore HD, pompa de fază densă Nordson HDLV şi sistemul de control integrat pentru a obţine cel mai bun control al procesului.

Sistem manual de vopisre cu pulberi Nordson HD (economisire de pulbere şi creşterea vitezei de aplicare cu ajutorul tehnologiei de ultimă generaţie, sistemul este disponibil în configuraţii, fie simple sau duble, inclusiv pistolul, comenzile şi pompa), Sisteme manuale de vopsire cu pulberi Encore® LT (foloseşte tehnologia patentată Select Charge® pentru schimbarea modurilor de vopsire pre-programate). Encore® XT (revoluţionarul sistem manual de pulverizare pentru acoperire cu pulberi Encore este dotat cu facilităţi care oferă operatorului un control optim, o capacitate de acoperire şi o uşurinţă în utilizare la un nivel nemaiatins până acum în acoperirea cu pulberi), Sistemele de vopsire Nordson Trilogy etc.

Dacă te-am amețit puțin de cap cu tot felul de denumiri și exemple de ceea ce găsești la ei pe site, nu e vina mea. 🙂 Sau este, că-ți ofer o informație bună privind locul din care-ți poți procura cele mai diverse astfel de sisteme de vopsire, ca o recomandare, bineînțeles. Acestea fiind zise vă las pentru că mă așteaptă un client să merg cu el și să-l ajut să-și vopsească niște lucruri importante pentru business-ul lui. 

pistoale de vopsit

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *