Inspectoru' Dubstep

Îți dau un pont: De Unde Să Iei Piese Auto Originale VW

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ți-am povestit vreodată de prietenul Laurențiu? Nu? Se prea poate să nu, dar în fuga articolelor este posibil să mai fi amintit vreodată de el. Prietenul Laurențiu este omul ”lasă, mă, că merge și așa…”  drept pentru care are numai de pierdut de cele mai multe ori.  Nu poți să o ții așa toată viața, dar el poate, mânat în această luptă surdă, de cine-știe-ce chestie pe care o știe numai el.

Să vă spun una! Într-una din zile vine pe la mine să se laude că a fost în târg, vestitul târg auto din Bucuresti cu tot felul de chestii second-hand la preț micuț, din sfera auto. Bine, sunt și tot felul de lucruri noi, dar, dupa cum se știe, sunt de calitate slabă, in raport direct cu prețul plătit. Cum ziceam, vine la mine să se laude, Laurențiu, că a dat foarte puțini bani pe niște piese  pentru mașina lui personală, un Wolksvagen Golf 4. Piese din târg, da? Nu  cumpărase piese auto originale VW, ci niște piese No Name, dar pe care el le credea incredibil de bune.

Il mai întreb, retoric, dacă sigur le-a luat din târg. El îmi confirmă încă o dată că da, fără să se prindă de ceea ce voiam să-l fac să înțeleagă. Na, e prietenul meu, Laurențiu… îl iubesc așa cum e.  Îl iau frumos pe după umeri și îi explic, încă o dată cum stă treaba cu piesele pe care le cumperi din târg sau de pe magazinele online dubioase, care nu-ți oferă nicio garanție, că nu prea ai la cine să te plângi dacă ai probeleme, că sunt de calitate slabă și chiar dacă te bucuri acum că sunt destul de ieftine, in aceeași perioadă cu cele originale, o să le schimbi de cel puțin trei ori.

148838295669

Știi și tu vorba aia cu ”sunt prea sărac ca să-mi permit lucruri ieftine!”. Laurențiu al meu, face abstracție de ea și uite așa stă acum pe bară cu mașina pentru că s-a vaăzut nevoit ca după o scurtă perioadă mașina să cedeze din nou de la piesele de slabă calitate dar mai ieftine decat cele originale. Pe lângă asta, mersul defectuos, a făcut să se strice și alte piese, drept urmare… o factură și mai mare la service. Frumos, nu?

Ia-o ca pe o recomandare de bun simț, când ai nevoie de piese auto originale vw și nu numai, te invit să vizitezi site-ul celor de la StoAuto.ro pentru că vei găsi piese auto originale la preț decent, și mai mult decât atât vei găsi consumabile și accesorii.

Nu fii și tu ca Laurențiu! Fii ca tine! Ai grijă de mașina ta, ai grijă de tine! Bagă o comandă pe StoAuto.ro

1490098647sto-slid1e2

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *