Incredibila aventură a unui Cavaler Jedi în lumea reală!

 

logo_jucariile

Mare tărăboi într-o dimineață. Și când zic mare, chiar mare de tot! Păi, nici nu avea cum să nu fie, având în vedere că de cum am pășit pe ușa dormitorului, pe jumătate adormit fiind, un Kylo Ren (vezi STAR WARS) îmi arse una peste tibie cu sabia laser. Nici nu am apucat să mă dezmeticesc bine, că prințesa Anna din Frozen, îmi ținea morală cum că am dormit prea mult și îndemnându-mă la mișcare, într-una, cu vestitul: ”Hai afarăăă la zăpadăăă…” 

Năucit de loviturile repetate care mă ”distrugeau” fizic la una bucată tibie și făcut emoțional, chiar lucrat la psihic serios cu o îndârjire nemaivăzută, dau să mă clatin, moment în care vine peste mine in sunet strident de sirene… DOCTORIȚA PLUȘICA!

Pe bune? De unde a apărut și ea? Intr-adevăr, aveam nevoie de un consult de ”specialitate”, dar așa de nicăieri? De Nicăieri apare numai Peter Pan! Ditamai trusa medicală ce avea Doctorița Plușica! Din aia cu de toate, mai ceva ca cea mai strașnică șaorma! 🙂

În timp ce eram consultat, văd cum se apropie încet, dar sigur, de undeva dintr-un colț întunecat al camerei, o Navetă Imperială Krennic Lego. Ma uit spre ea cu o privire un pic pierdută, întrebându-mă: Cum naiba? Este posibil așa ceva? Aici? Acum?

Kylo Ren rânjea pe canapea. Bine, nu îl vedeam eu rânjind, dar îi simțeam rânjetul de sub masca aia fioroasă. În capul meu, deja ”îmbibat” de atâta ”Hai afară la zăpadăăă…”, mă simțeam un adevărat Cavaler Jedi și încercam să-mi revin, iar cu ajutorul Plușicii, să-mi pot folosi Forța pentru a distruge nava inamică.

Așa că am creat o diversiune. Am pus mâna rapid pe o bucată de plastelina de la Play-Doh, lansând-o cu putere spre nava inamică Krennic. Am rămas surprins cum  ghiuleaua mea de plastelină, lansată cu atâta forță, nu numai că nu s-a lovit de distrugătoarea navă, dar a și rămas cumva suspendată in aer la jumătatea distanței! FAIL!

jucariile lui andrei

”Cum naiba? Ah, Kylo Ren cred că este de vină! Si-o fi folosit partea întunecată a Forței pentru a opri acea ghiulea distrugătoare!” Râsul malefic al acelui cavaler al întunericului, care țopăia pe canapeaua din sufrageria mea, luând în picioare telecomanda televizorului și preschimbând canalele într-un mod amețitor, îmi spunea de fapt, arătându-mi cu sabia arzând (de la Laser, bineînțeles) că nu el este cel care oprise acea ghiulea de la Play-Doh.

Îmi arunc privirea mai bine și-mi dau seama că intrase in scenă, nici mai mult, nici mai putțin decât… Spiderman. Da, exact. Nimerisem în aruncarea mea distructivă, o plasă de-a lui. Ia și treci de mai poți, de plasa lui. El stătea încruntat lângă mine, cu mâinile în șold, în chip de: ”Ce ne facem? Așa se aruncă? Tu n-ai văzut că pusesem special plasa aia ca nava Krennic să nu vină?”

Cavalerul Jedi din mine rămăsese perplex. Nici măcar Doctorița Plușica nu reușea să mă aducă cu picioarele pe Pământ. La propriu, pe Planeta Pământ. Eram cumva pe o planetă de clasa C, la câțiva ani-lumină de casă. Mulțumesc!

Știi cum am reușit, în final, să înfrâng forțele malefice din acea dimineață? Nu, nici măcar cu o cafea bună. Curcubeul mi-a arătat că sunt pe calea ce bună! Cum, ”care Curcubeu?!” Curcubeul și personajele din My Little Pony. Ele m-au salvat și mi-au salvat dimineața, mai mult decât atât, atât Kylo Ren cât și nava lui malefică, au trecut de partea Bună și Frumos Colorată a Forței Curcubeu. Awww…

Toți suntem atrași de curcubee. Și buni, și răi. 🙂

Absolut toate personajele de mai sus, le poți găsi (in tot felul de combinații care mai de care mai istețe și fistichii) într-un magazin online de jucării numit Jucăriile lui Andrei. Probabil, cea mai tare combinație de personaje și jucării la calitate premium (Lego, Hasbro, Fisher-Price, HotWheels, Mega Bloks etc.) pe care o ai la dispoziție!

Recomandat de un adevărat Cavaler Jedi! 🙂

trusa medicala plusica

 

photo credit: site JucăriileLuiAndrei.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *