Mă găsești la Webstock 2017 (pentru că nu putea să se țină evenimentul fără mine :)

Exact, asta se va întâmpla! In 2017 A.D. luna lui septembrie, în a 29-a zi, se va înfăptui minunea cu gust de social-media si blogging massive. Se lasă cu o super-mega-conferință plus Gală la JW Marriot Hotel din București. Da, n-are legătură cu faptul că acolo își avea birourile de la Steaua, G. Becali. Poate le mai are, cine mai știe? Și cui i-ar păsa? Probabil, nu mie.

In cea de-a X-a ediție, ei spun că…

Webstock, cel mai mare eveniment de social media din Romania, reuneste comunitatea pasionatilor de online si aduce in prim-plan ultimele tendinte din social media.

Te asteptam sa participi la sesiunile sustinute de speakeri renumiti si la Gala Webstock Awards in cadrul careia vor fi premiate cele mai bune proiecte din online-ul romanesc realizate in ultimul an.

 

Eu de-abia astept sa vad ”ce si cum” se va intampla in editia asta. Iar daca anul trecut nu am putut participa la intregul eveniment, anul acesta sper sa fiu mai norocos si să stau cât mai mult la evenimentul cu haștag #webstockro de colecție.
Inca nu se știu speak-erii, dar cel mai probabil vor fi afișați prin august-septembrie. Important este ca Evensys ține evenimentul pentru că in rest toate vor merge de la sine. Speakerii și toți cei implicați vor face ca și evenimentul de anul acesta să fie unul reușit. Nici nu are cum, altfel.

Așa că mă retrag liniștit într-un colț să-mi ascut sabia laser, pentru că mi-o voi încrucișa-o cu prietenii din social-media, astfel încat să reușim să legăm și de data asta câteva idei de viitoare proiecte. Cine știe, până la urmă, de unde sare iepurele? Iar dacă sare, promit că nu-mi voi atinge sabia laser de el. 🙂

Bloggeri, vloggeri, influenceri din toate colțurile țării, uniți-vă în cuget și-n simțiri și să mai dăm o dată de știre că Webstock e cel mai mare și mai tare! Sper saă pot să ajung să dau și eu mâna cu vreo doi-trei vloggeri, pe care-i urmaresc cu drag, că m-am săturat (oarecum) de imagini și spațiu virtual.

Acestea fiind zise, mă opresc aici cu scrierea, promițând solmn că voi mai reveni cu un articol la momentul potrivit. Așa că stai tunat. Adică stay tooned sau tuned, whatever! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *