RIDIC PAHARUL pentru București!

Tocmai ce-am savurat cu nesaț doua, pardon, trei pahare de Cuba Libre, așa că să-mi fie cu iertare dacă mai pun un i in muns sau în plus, o virgulă strecurată aiurea între subiect si complement predicat, precum și o diacritică, fară codiță sau căciuliță.

Acestea fiind spuse, pot începe? RIDIC PAHARUL pentru București! Da, in calitate de cetățean al urbei Bragadiru care (și nu PE CARE, da? N-am băut chiar atât de mult) este atât de aproape de Capitală, practic e chiar Capitala având în vedere cât s-a întins. VREAU ca Bucureștiul să fie câștigătorul campaniei celor de la Havana Club în care un oraș din România va avea parte de o stradă cu o imagine havaneză, cubaneză, pe-acolo…

Nebunia Havana in The Street se găsește in online si promite niște lucruri foarte mișto. Cu concurs (link AICI), cu un graffiti la care poți participa pentru a-l finaliza și a fi pus pe un perete din orasul câștigător (vezi că-n competiție mai sunt și orașele: Iași, Cluj, Constanța, Sibiu și Timișoara). Desigur că aș fi ales orice alt oraș în afară de București, dacă eram prin respectiva zonă. așa imi doresc ca evenimentul să se țină aici, ca să vadă si ochiul meu cum se transformă.

19105836_1096287790471554_2275711838430454496_n

Acum, de la puțin rom, toate se transformă, zic. Dar, na, pentru cei ce nu vor să guste din licoarea havaneză, va fi activată nebunia din stradă cu graffiti inclus (se vor ocupa de el cei de la Sweet damage Crew).
Pentru a participa la concursul în care poate câștiga atât orașul propus de tine cât și tu (un trip mișto până în Havana pentru doua persoane timp de 5 zile, plus tricouri, pack-uri havana Mojito sau Cuba Libre etc.).

Dă Share din site pentru orașul pe care-l reprezinți și pregătește-te să ridic paharul și tu, fie ca este cel câștigător, fie că nu. Cu un Cuba Libre de la Havana Club, toți suntem datori și câștigători! 🙂

Acum, dacă ar muta evenimentul la mine în Bragadiru, n-aș avea nimic împotrivă. Lângă peretele frumos ”graffitat” aș așeza frumos niște măsuțe cu doua-trei scaune din acele cum le vezi prin Cuba, astefl încât saă rămână spiritul ”ăla” cât mai mult prin preajmă, având in vedere, touși, că-n Bragadiru nu este nicun loc în care să poți sta la o măsuță și să savurezi ceva fin. Ma refer la la #acelceva care te face să vizezi, să revii, să stai și să te relaxezi, să fii acolo.

Hai, Cuba Libre pentru toți!

Mandache Over and Out! 🙂

photo credit: pagina de fb a celor de la Havana Club România

19895110_1119863891447277_2646747239471149236_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.