Hai să-ți dau niște sfaturi despre cum stă treaba cu ”acele” cadouri de Crăciun!

Știu că-i un pic cam devreme pentru cadourile de Craciun, dar niciodată nu-i prea devreme când vrem să facem bucurii celor dragi. Mai ales când ne dorim ca acele cadouri sa ajungă la sufletul celor cărora le sunt adresate.

Pe principiul proverbului ”paza bună, trece primejida rea” poti să-ți faci din timp un TO DO LIST pentru mai târziu, pentru ca anul ăsta să nu te mai ia ”pe nepregătite”, din  nou, Craciunul.

În plus, îți dau sfatul ăsta mai ales dacă ești tipul sau tipa aia din firmă care se ocupă cu trimisul de cadouri la clientii cei mai fideli sau la angajatii care au avut nota zece pe linie tot anul. Ca sa nu mai cauți pe Google cuvinte cheie precum Coșuri Cadou Crăciun și să-ți returneze tot felul de rezultate, cel puțin, dubioase, am să-ți las aici link-ul SUPREM.

Acel link care-ți va face munca mai ușoară în preajma sărbatorilor de iarnă. Nu uita, însă, că odată cu apropierea zilei de 25 decembrie, crește timpul de așteptare pentru livrări, deci cel mai bine ar fi să îți găsești timp să faci comenzile în timp util, mai ales că pe cadoulspecial.ro vei găsi cadourile care te interesează.

Îmi aduc aminte de un eveniment de acum vreo trei ani când, însărcinat fiind cu găsirea unor astfel de… coșuri cadou crăciun 🙂 începusem să dau din colț în colț, pe măsură ce se apropia ziua X. Parcă nimic nu-mi plăcea, nici prezentarea, nici produsele, nici prețurile. Intrasem în panică, deși mai erau vreo două săptămâni pâna la Moș Crăciun.

cadoul special

Eram un fel de elf de-al Moșului, elful ăla mai nepriceput, care dădea cu stângul în dreptul și care orice ar fi încercat să facă bine, nu-i ieșea. Un elf proscris care nu și-a adus cu nimic aportul la bucuria altora, din contră. Așa că m-am adunat, am dat câteva telefoane (adică am sunat, nu am făcut telefoane cadou, da?) care nu m-au ajutat la nimic, am căutat din nou pe Google după coșuri cadou craciun, și am intrat pe site-uri până am găsit ceea ce căutam. FINALLY!

Reușisem să-mi duc task-ul la bun sfârșit, deși la vreme acând îl acceptasem, nu știam ce mă va aștepta. Tu nu știi cum este să te uiți la fiecare pas pe care-l faci printr-un magazin, market, hypermarket, vulcanizare, benzinărie, mall, parcare, stadion de fotbal, shawormerie etc. să scanezi totul, să vezi un coș numai bun de făcut cadou! 🙂

De-asta vin cu acest tip&trick pentru tine, ok?
Hai, baftă la cumpărături, că insiprația o vei găsi cu siguranță pe cadoulspecial.ro


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *