ADvertoriale Ca La Mama Acasă

Am fost la Alice, în Țara Minunilor!

villa alice
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Povesteam intr-un articol trecut de trip-ul făcut până spre Nordul Moldovei și Bucovina. După ce am stat două zile în Gura Humorului, am ajuns să stau pentru o noapte și-n Suceava, dat fiind faptul că aveam puțină treabă în zonă. Așa că mi-am propus să îmbin utilul cu plăcutul. Zis și făcut!

Am ales să-mi iau cazare într-una dintre cele mai frumoase și de bun gust locuri în care am stat vreodată, la recomandare unui prieten. Mi-a și spus, să intru la ei pe site și dacă nu-mi va plăcea ce voi vedea… îmi dă de două ori banii înapoi. Asta era o glumă, bineînțeles. 🙂

Așa că am dat căutare pe net Pensiunea Villa Alice din Suceava și rezultatul returnat a fost unul cu adevărat spectaculos. Un site bine îngrijit și cu fotografii care te îmbie să te cufunzi în virtual. Practic, click-ul pentru o rezervare a urmat de la sine. 🙂

Pensiunea Villa Alice este cotată la patru stele, DAR (pentru că există un mare DAR, datorită flexibilității de care dau dovadă) au camere de la trei stele până la cinci, pe care le închiriază le un pret decent. Prea decent, aș adăuga! A, au și un apartament de patru stele, pentru fanii genului.

villa alice

Practic, alegi ce cameră și preț îți fac cel mai mult cu ochiul, pentru că nu vei fi dezamăgit orice cameră ai alege. De ce? Păi când îți oferă:

 Parcare proprie, privată, supravegheată şi închisă;
 • Centrală termică proprie;
 • Camere nefumători;
 • Salon pentru mic dejun;
 • Sală de conferinţe / întâlniri de afaceri / training-uri;
 • Acces la fax, copiator şi imprimantă;
 • Acces la computer la recepţie;
 • Fitness;
 • Saună;
 • Cabinet medical cu medic primar la orice oră;

Mai ai ceva de obiectat? 🙂

Eu n-am avut nimic de obiectat, din contră, de aceea scriu prezentul articol pentru cei care au drum prin Suceava sau împrejurimi să tragă măcar pentru o noapte la această minunată pensiune de patru stele reale pentru că nu au ce regreta. Sincer!  Mai ales că este situată ultracentral, lângă un parc cu multă liniște și mult verde, pe nume Simion Florea Marian. Nu știu cine a fost domnul în cauză, care are propriul parc, dar probabil că a meritat, zic. (zice Wikipedia că a fost un folclorist, etnograf, naturalist, istoric, profesor, preot român, membru titular al Academiei Române, născut la 1847) 🙂

Și, ca să vă dau încă niște hint-uri, mobilierul din pensiune este din lemn masiv alb lucrat la comandă pentru fiecare cameră în parte într-un stil francez apropiat de epoca lui Ludovic al XV-lea. Saltelele sunt bio, ergonomice, lenjeria este din bumbac satinat, pernele – antialergice etc. Tablourile originale aflate în camere şi pe holuri zugrăvesc Suceava veche într-o adevărată expoziţie. Ei?

Acum, rămâne între noi, nu am stat numai o noapte, mi-am prelungit mini-sejurul în Țara Minunilor – Bucovina, cu încă două, iar Pensiunea Villa Alice din Suceava a avut cel mai important rol în decizie! Parol!

villa alice

photo credit: site-ul pensiunii

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *