ADvertoriale Ca La Mama Acasă

Cum mi-am ajutat un prieten care și-a deschis o farmacie

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Conduceam mașina pe stradă intr-o zi, pe seară și mă gândeam cum să-l ajut pe un prieten care-și dorea să fie mai vizibil în social media cu business-ul lui. Având în vedere că știu ”cu ce se mănâncă” bucata asta, mi-am propus să-l ajut. Numai că stând la un stop, cele două minute de așteptare au fost mai utile ca oricând.

Momentan, el nu avea nevoie de o vizualizare extra-mega-super in social-media. Business-ul lui era la început, nu avea nevoie încă de ceva de genul, mai ales prin prisma faptului că el și-a deschis într-un mic orășel de provincie o farmacie. Da, pentru o farmacie nu cred că targetul e social-media, având in vedere că cei intră într-o farmacie sunt preponderent persoane în vârstă, deci oricât ar fi de interesați și acolodați cu facebook-ul, nu cred că-și vor lua rețete la recomandări de pe grupuri.

Avea nevoie de vizibilitate, știu, dar nu in social-media! El trebuia să fie vizibil și atât, in primul rând. Practic, cele două minute de la stop, mi-au umplut spectrul vizibil de… roșu, iar verdele a venit de la sine, normal. dar, roșul ăla aprins de niște leduri puternice, m-a făcut să mă gândesc instant că nevoia prietenului meu de a-și face farmacia mai vizibilă este ca și rezolvată. Măcar teoretic: un Panou Publicitar LED. EVRIKA!

De cum m-am pornit de la stop, mi-am aruncat ochii-n jur și mi-am dat seama de cât de importante sunt panourile cu leduri, pentru o vizibilitate în teren cât mai bună. Farmaciile pe lângă care treceam luminau, majoritatea, în verde. Da, aveau acel panou publicitar LED, pe care era desenată o cruce verde sau roșie, funcție de ceea ce prefera farmacia respectivă. 

Era așa poziționată astfel încât să se vadă, cam de oriunde te-ai uita. Inevitabil, lumina generata de acel panou luminos cu LED, era o atractie pentru ochi, așa că m-am întâlnit cu prietenul meu și care aflând că promovarea în ”social-media” se va rezuma la un panou luminos, a început să râdă foarte tare. Am râs mult, atunci. Și-a dat seama instant ce voiam să spun și cum l-ar fi ajutat.

Am luat legătura cu unul dintre producătorii de astfel de panouri luminoase cu LED, în speță, cu cei de la Techno Fusion SRL (companie românească , producător de panouri video RGB şi panouri publicitare cu tehnologie LED, cu animaţie şi text, în orice dimensiune şi culoare, cu peste 1000 de clienţi din România, Italia, Anglia şi Franţa) ce au în portofoliu mulți jucători importanți pe piața asta a farmaciilor și nu numai.

Așa am rezolvat problema prietenului meu, care a rămas însă cu rugămintea (și oferta) de a-l promova și-n social-media așa cum vorbisem. Acum, că are clienți încă de la deschidere, treaba mea va fi să duc împreuna cu prietenul meu, la un alt nivel ideea de farmacie, fie ea și online. 

Stay tuned!

panouri cu led Techno Fusion SRL
panouri cu led Techno Fusion SRL

photo credit: site TechnoFusion.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *