Uncategorized

Una dintre cele mai bune alegeri pentru casă: Mobilier din MDF Vopsit

mdf vopsit suceava
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ce te faci când te muți în casă nouă? Îți trebuie mobilă. Fără mobilă, este doar casa și cam atât. Toate cele ce-ți vor asigura confortul, trebuie gândite dinainte astfel încât la momentul când casa va fi gata, să știi cam ce-ți dorești pentru fiecare cameră.

Mobila făcută din MDF este o soluție. Una mai bună decât mobilierul din PAL. Una de o calitate mai bună. Pentru mine chiar este o soluție având în vedere că în câteva luni voi avea casa gata, însă nu m-am hotărât la ce mobilier voi avea. Totuși făcând unele ”săpături” pe interneți, am găsit la o astfel de căutare: MDF vopsit Suceava.

Hmm… am crezut inițial că este ceva specific Sucevei, un fel de a vopsi MDF-ul în zona Sucevei. Însă mare mi-a fost mirarea când am aflat că cei de la firma respectică (în speță, cei de la mdf-vopsit.ro) sunt mari specialiști în vopsirea și confecționarea mobilierului din MDF, având o experiență de peste zece ani și participând la expoziţii internaţionale, realizând fronturi pentru clienţii din România avansând cu realizarea fronturilor şi mobilierului vopsit din cele mai exclusiviste cartiere noi din UK.

Aflând toate aceste detalii, am decis să văd un portofoliu de-al lor. Rezultatele muncii lor sunt unele dintre cele mai bune, cu recomandări puternice. Ceea ce mă duce deja la un plan pe care il voi urma cât de curând, cu gandul la casa mult visată.

Cireașa de pe tort, ca să zic așa, este faptul că ei produc fronturi din MDF furniruit High Gloss, care asamblate împreună cu elemende din MDF pot fuce pâna la o garanție de zece ani. Practic, fronturile şi mobilierul realizat din acest material în acest finisaj reprezintă luxul suprem. 🙂

Acestea datorită materialelor speciale folosite şi procesului foarte complex de producţie sunt şi au fost vârful de gamă în domeniul fronturilor pentru mobilier.Materialul la bază fiind MDF FURNIRUIT, care se poate realiza în orice culoare şi orice patină!

Dacă mai adaug că au servicii de vopsitorie sticlă, chiar și pentru cei mai rafinați clienți, probabil că o să înțelegi de ce balanța a înclinat destul de mult (apropae de tot) în alegerea mea ca ei sa-mi fie parteneri pentru realizarea mobilierului viitoarei case.

Te invit să intri pe site-ul lor și să vezi ce portofoliu au. Sigur atunci când vei avea nevoie de un corp de mobilier sau de mai multe, ei vor fi prima alegere, pentru că sunt profesioniști desăvârșiți.

mdf vopsit suceava

photo credit: mdf-vopsit.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *