ADvertoriale Ca La Mama Acasă

Taco Bell in România! Cum sună asta? Ring a Bell?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

În primul rând aveam o vagă idee despre ce conține un  meniu Taco Bell. Numele îmi era cunoscut de pe la americani, asta e clar, dar nu știam pâna acum câteva ore că ei vor veni și-n România. Not bad! Nu ca să-ți faci un obiei din a mânca la ei, ci ca brand internațional care vede că funcționează la noi conceptul de fast-food.

Cică primul Taco Bell va fi inaugurat chiar în această toamnă la Băneasa Shopping City. Da, Taco Bell la București. Și nu oriunde, nu? 🙂 Cică se recrutează membrii deja și probabil că numarul celor înscriși va f unul destul de mare, cu speranța că și salariile oferite vor fi cel putțin decente, că ne-am cam săturat de celebrul ”salariu minim pe economie și bonusuri din vânzari”, nu?

taco bell bucuresti

După cum spune și adevarul.ro, vom face parte, deci, dintr-un lanț de peste 360 de astfel de restaurante cu specific americano-mexican din afara SUA, aca pot spune așa. Și pot pentru că din meniu nu lipsește celebrul Buritto mexican, Quesadilla (asa îmi gâdilă papilele gustative de câte ori îmi gătește soția, și intre noi fie vorba, ea face cea mai bună quesadilla EVER), Nachos, Crunchwraps și Crunchy tacos.

Mda, 7 000  de restaurante și francize sunt la nivel global, plus un plan de xpansiunela 9 000 de restaurante.  Planuri mărețe pentru celebru lanț Taco Bell, ce să mai… Pâna la deschidere îmi fac temele, să pot afla mai multe despre Taco Bell, dar le arunc mănușa cu privire la Quesadilla. Sunt curios dacă va fi mai bună decât cea sau cele mâncate pe la noi.

La greci m-am convins cu Gyros-ul. Al nostru e much better, sau cum s-o zice în greacă. Chiar și-n aia veche. 🙂

Sper să aibă și cafea bună! Zic. 🙂

sursa foto: tacobell.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *