La Jidvei – Ziua 1 (include Vlog)

Despre drumul de la Bucuresti la Jidvei, cu cei de la Kooperativa 2.0 și ”workshop-erii” Ionela Năstase si Cristi Șuțu, precum și Cristi China-Birta. Au fost trei zile fantastice in care am invatat de la fiecare dintre ei tainele scrisului, ultimele tendinte din video si despre poveste in fotografii.

A iesit ceva mai mult decat m-am asteptat. Un loc de o frumusete aparte, un castel desprins din povestile alea pe care le ascultai pe cand era un biet copilas, cu niste colegi bloggeri pe care i-am cunoscut mai bine sau am facut pentru prima data cunostinta. Din toate aceste ingrediente s-au nascut niste energii atat de mișto încât cu greu le pot reda în scris, trebuie trăite, simțite, respirate și atinse.

Treaba e că la Jidvei, oamenii chiar stiu ce fac acolo. Dincolo de traditie și de implicare in munca cu pasiune, stă strugurele. De orice soi ar fi el, vinul ce se naste din strugurele de Jidvei are farmec aparte. Iți doresc sa poți sta macar o zi, de dimineata pana seara in jurul vinului si a oamenilor. Apoi sa degusti un pahar de vin. Hai, două. Sau… trei?

Vlogul din prima zi este sus pe canalul meu. Cu recomandarea ca daca nu ai vazut si clipul cu vinul Mysterium de Jidvei, sa-l urmaresti si pe acesta pentru ca adauga un strop de energie specifica plaiurilor Jidveiene, daca mi se permite. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.