Ce ți-aș mai da niște coșuri cadou… de Sărbători!

Da, da, aia cu “tuturor ne plac cadourile” nu cred ca se va perima vreodată. E in firea noastră să ne bucuram pentru orice cadou primim. O felicitare, un sticker, o sticlă de vin, o sticlă goală frumos decorată, un animalut, o ciocolata cu mesaj, un emoticon la timpul potrivit, un autoturism, un tort…


Bine, eu zic ca nu exagerez cu nimic cand zic ca Tu, El sau Ea, Noi, ne bucuram cand primim un cadou. Fie ca e primit cand ne asteptam mai putin, fie ca-l primim in preajma sarbatorilor. Si ma refer strict la cadourile alea de bun simt, da?

Firmele care vor mai multă atentie din partea clientilor e musai sa investeasca timp si ceva bugete (nu prea mari) pentru a fi in continuare pe lista prioritatilor. Vrem, nu vrem, cosurile cadou chiar isi au rolul lor bine definit.

Un coș cadou bine ales, de bun gust, care iti va atrage atentia, va avea succesul scontat si va merge acolo unde trebuie. De aceea trebuie acordat un pic mai multa atentie cand se face alegerea furnizorului de coșuri cadou, cat si a produselor ce vor ajunge la clienți, prieteni, angajati etc.

DAR destul cu introducerea, chiar nu are rost sa explic aici ce inseamna un CADOU pentru că fiecare știe cum stă treaba cu ele. Fie ca e vorba de buget, fie ca e vorba de perioada in care se cumpaără mai multe cadouri.

logo-giftsolution
Giftsolution.ro se ocupa de aceste cadouri, oricare ar fi ele si indiferent de ocazie. In principiu, e simplu! Intri si comanzi coșul cadou sau cadoul care crezi tu ca e cel mai potrivit. Sau cadourile, că poate vrei sa trimiți mai multe. Așa darnic ești? Șmecherule, vrei tu ceva în schimb!

Acum, că găsești gata ambalate sau nu (vezi acolo pe site, sugestii de prezentare, in caz ca esti in pana de idei). Dar daca nu esti in pana de idei, poti alcătui tu cadoul ideal in viziunea ta, din miile de produse existente pe site.

Vrei șampanie cu ciocolată, așa pe old-school? Nimic mai simplu! Vrei sa mai adaugi si ceva turtă dulce, un vin senzațional sau delicatese cu ficat de gâscă, de exemplu dar și de poftă? La fel de simplu! Practic ai dat-o gata pe mama-soacră! Ai rupt-o pe genunchi! I-ai rupt fâșul! 🙂
cosuri cadou
Vrei sa-ti faci sotia sa juiseze incă două zile în plus dupa ce v-ați întors de la o cină romantică cu ocazia celor 5 ani de casnicie? Arde-o cu un mix de niste Prosecco, Macarons asortati si pate de ficat cu Riesling ori ceva Terină de gâscă! Ooo, cu gâsca nu greșești niciodată! Sau cu Prosecco. Na, doar e fata lu mama. Adică soacră-ta! Mai bine, pune trei sticle de Prosecco! Pentru trei zile de daună totală! 🙂

Am zis de sotie? Atunci sa vorbim si de amanta! Daca ai. Daca n-ai, gasește-ți. Iar cand vei avea, dă-i un Bulls Eye. Right! Direct la țintă! PALAZZO VECCHIO pe stil vechi, cum ar veni. Amantă nouă, dar baiat de baiat ce ești tu cu-n asa Chianti, un Panetone cu stafinde si coaja de portocala… Da, Coaja de Potocala, uuu… Să te ții! Iar daca mai adaugi ceva fursecuri Poppies si o tableta de cicolata amaruie Ce’ Moi cu 85% cacao, plus cateva alune in ciocolată… Mai are rost sa adaug cum vor decurge “ostilitatile” și ”dulcegăriile”? Smooth!

cosuri cadou
giftsolution.ro

Ai copil sau copii? Esti genul familist convins? Pai, dupa ce i-ai luat soacrei ceva (un bilet la Techirghiol) , soției si (poate) amantei, ia-le și copiilor ceva. Ce? Nu fii chitros, găsesti destui bănuți în buzunare pentru câteva bucurii dulci. Da, tot pe site!, tăticule! O Tabletă de ciocolată albă Witors, Trufe de ciocolată cu caramel Belgian Truffles, Biscuiți cu ciocolată și pere Amaretti Virginia, Figurine de ciocolată Ce’Moi . Să vezi bucurie pe fețele lor! De pus în ramă! La propriu! Dar, fă fotografii mai întâi!  🙂

O, dar sa nu ii uitam pe bunici! Da, soacra nu o includem la bunici, ea este o specie aparte, un fel de cameleon, care când e soacră, când este bunică, când este amantă, scorpie, gheonoiaia…
Ce-am zis? Nu, e de la Prosecco, probabil că am deschis și eu o sticlă. Probabil. 🙂


Da, pentru bunici avem Ceva Special cu Datini Românești. Asta dacă tot te afli in apropierea sărbătorilor de Crăciun. O să le dai fatala cu un coș cu vin roșu Drăgaică de la Cramele Oprișor, Cozonac cu cremă de nucă, cacao și merișoare, Zacuscă cu ciuperci Tradiții Românești, Magiun de prune Tradiții Românești, Figurină de ciocolată în formă de brad Heidi, Țoi de pălincă, Baton de casă cu cacao în foaie de vafă Nana, Baton de casă cu cacao și nucă Nana, Baton de casă cu vanilie și bucăți de caise Nana 40g, Castronel ceramic pictat manual, Suport ceramic pentru lingură, Lingură din lemn, Cănuță din ceramică,Con de brad și Brad decorativ plus Decorațiune brad aruncate așa la mișto prin coș.
Or să facă furori, îți zic eu. SI nici nu costă mult! Pe bune!
Te-am ajutat cu câteva exemple de cadouri. Mi-am făcut treaba. Treaba ta de-acum e să îți trasezi bugetele, funcție de ceea ce ți-am prezentat și recomandat în funcție de situația în care te afli. Sau situațiile.

Grăbește-te! Timpul trece, sărbătorile bat la ușă (da, știu, ce clișeu!) iar în preajma lor crește forfota și se vând cele mai multe coșuri cadou! Iar pe site-ul celor de la de la giftsolution.ro găsești o secțiune dedicată acestor sărbători din luna decembrie.

GiftSolution.ro, deci.

Gata!
Mandache Over and Out!

 

photo credit: pixabay.com
giftsolution.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *