Uncommon Sense – TEDxBucharest – Cel Mai Mare Eveniment din Estul Europei

TEDx vine la București pe 22 noiembrie 2017. Până aici nimic spectaculos, deși evenimentele TEDx chiar sunt grandioase și pline de tot felul de informații și experiențe de neuitat.  Evenimentul acesta, aflat la a noua ediție, se va ține la Sala Polivalentă și se vrea a fi o celebrare a neconvenționalului ca forță creatoare, dar și o dorința de a oferi celor prezenți o experiență specială, memorabilă și inspirațională.

Pe site-ul evenimentului sunt anunțați până la această dată, opt speakeri de la noi dar și internaționali. Se vrea a fi vreo 16 momente marca TEDx, de aceea informațiile sunt în curs de actualizare, astfel încât la data când va avea loc evenimentul totul să fie pregătit pentru experiențe maxime. despre o temă care celebrează abordările neobișnuite ale celor care vor să transforme sau să ne arate cum evoluează lumea.

Dintre cei ce vor urca pe scena de la Sala Polivalentă, permiteți-mi să amintesc pe:

  • Marco Poletto a fost Profesor Senior la Institutul pentru Arhitectură Avansată din Catalonia, Coordonator Șef al departmentului de Cercetare de la Cornell University and Research Cluster și conduce în prezent studioul de arhitectură ecoLogicStudio, care a prezentat proiectul Bio.Tech Hut la Expoziția Mondială 2017 de la Astana. Marco aduce o perspectivă demnă de UNCOMMON SENSe în ceea ce privește felul în care privim și putem să exploatăm deșeurile în orașele biosustenabile ale viitorului.
  • Dinu Guțu, antropolog și observator din interior al fenomenului ultras din România, aduce o perspectivă inedită, din interior, echilibrată și analizată sociologic, asupra viziunilor unei categorii de suporteri ai fotbalului.
  • Bryony Cole este fondatoarea companiei The Future of Sex și explorează impactul tehnologiei asupra relațiilor intime. Prezentarea ei ne propune o privire în profunzime asupra felului neașteptat în care revoluția tehnologică va schimba una dintre cele mai fundamentale interacțiuni biologice între oameni.
    Treisprezece alți participanți care vor fi prezenți pe scena TEDxBucharest de la Sala Polivalentă pe 22 noiembrie vor fi anunțați în perioada următoare.

Mai mult decât atât, printre surprizele acestui eveniment vor fi și… Uncommon Seating, care este modul inedit cu care organizatorii TEDxBucharest își propun să ne surprinda, un mod neconvențional de a utiliza Sala Polivalentă. Sincer, chiar sunt curios ce înseamnă asta, și cum îi va impacta pe participanții la eveniment, dacă totul va fi atât de uncommon. 🙂

Biletele sunt puse deja în vânzare, cu reduceri semnificative în funcție de cerere.

ted

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.