CIEL Salarii Cloud – Soluții din Viitor pentru Business-ul tău de AZI

Nici nu mai stim exact când s-a întâmplat. A venit totul atât de firesc, atât de natural încât parcă așa ”era scris” să se întâmple, de-aia nu mai este atât de important CÂND s-a întâmplat. Cel mai probabil în jurul anului 2017, așa spun cei mai mulți bătrâni și ”letopisețele lor, virtuale” . La fel spun și Werlocii. Ce?

Da, Werlocii sunt primele ființe nepământene care au ajuns prin portalul deschis de cei de la CIEL România – Soluții complete de business. S-a întâmplat în România prima dată. Asta știm sigur pentru că a rămas în îstoria modernă a oamenilor pe care o învață acum copiii noștri.

Suntem în anul 2072 și, probabil, că ți-ar fi greu să înțelegi că în momentul de față pe Terra trăiesc într-o deplină conviețuire, peste 50 de rase, oarecum, umanoide. Nu știm numărul exact numărul pentru că unele se prefac a fi umanoide, doar pentru a fi clasificați așa. Cam cum erau politicienii în urmă cu 50 de ani.

Este un pic ciudat și jenant, pentru că în anii trecuți am avut câteva incidente cu anumite rase de ”alieni” – ca să folosesc o denumire perimată – ce încercau sa imite o altă rasa umanoidă, doar pentru a avea acces la ceea ce posedă rasele umanoide. De exemplu, CerticȘii sunt niște ființe ce pot lua o formă umanoidă, dar sunt de inteligența unei boabe de fasole. Numai vrejul este de ei. Atât. 🙂

Sau, să nu mai amintesc de Genuini, care deși pot imita orice formă de viață nu pot sta în acea formă decât maxim zece minute apoi redevin pentru o zi ceea ce sunt: niște ciudățenii cu alură de fosilă și rocă, ca niște statui, dar foarte vioaie și active. Imaginează-ți o statuie, un Mihai Eminescu-  bust, ca imagine, dar care poate să joace fotbal, de exemplu. Sau un Arc de Triumf pe care-l poți călări, dacă ar fi mai mic, bineînțeles. 🙂

Clip promovare CIEL Salarii Cloud, 2017:

Nu a fost deloc ca în cărțile SF care se tot ecranizau sau filmele de tip blockbuster care rulau pe ecrane până în anii aceia. Nici vorbă! Cine ar fi crezut că niște algoritmi, un banal soft (destul de mișto și foarte util la vremea lui, dar să-l vezi acum) putea deschide un portal către o lume ce nimeni nu și-o imagina? Beat This, Star Wars! 🙂

Iar dacă scenariul unui film SF s-ar fi bazat pe asta, nu ar fi avut nici cel mai mic succes, firește. Cum să se întâmple ceva de genul, doar folosind o banală, dar inovativă, platformă salarii denumită CIEL Salarii Cloud? Deci, cum?

Intrând pe CIEL Salarii Cloud, oricine avea acces la această platformă, contra cost desigur. Fiindcă totul se desfășura în Cloud, totul era extrem de bine securizat și se putea de accesa de oriunde, nu trebuia să fii la birou. Salvările de date se făceau automat, ca și acum. Protecția la viruși era foarte-foarte bună, cam ca acum, numai că acum vorbim de tot felul de viruși ciudați și de forme fantastice.

Prin 2017, mi-aduc aminte, că accesul la platformă era unul facil, prețul de numai 6 EUR per User/lună și Creditul de 0,5 EUR (1 credit – 1 angajat/lună). Era cam ca acum, chiar dacă au trecut a bine de 55 de ani, de-atunci.

Mai mult decât atât, nebunia a început odată cu update-ul 4.5.1 care facilita accesul la platformă și de pe device-urile Android și iOS. Inginerul Mureșanu, lăudate fie harul și tastatura lui, a fost de ”vină” pentru un ”glitch”” al sistemului ce a deschis portalul pentu toți cei care lucrau pe piața muncii. Cine ar fi crezut că CIEL Salarii Cloud va putea fi accesat și de alte rase mai mult sau mai puțin umanoide, din alte dimensiuni sau de la milioane de ani-lumină?

Așa am ajuns să ne cunoaștem să ne descoperim și să călătorim. Toate rasele pe care le cunoaștem în prezent prin intermediul platformei CIEL, activează în tot felul de activități care implică angajatori, angajați, salarizare, forme mai complicate sau primitive ale declarației D112 și chiar adeverințe pentru medicul de familie! 

Bine, unele rase nu au familie, au altfel de uniuni, greu de explicat pentru cineva ce ar trăi in anii 2017-2018, dar au și ei doctori, au și ei nevoie de adeverințe și au nevoie de salarii pentru activitățile desfășurate pe diverse planete sau în exospațiu. Altfel, își iau penalizări la salarii dacă lipsesc de la job.

CIEL Salarii Cloud versiunea 4.5.1 a mai fost numită și CIEL Evolution pentru că a deschis barierele mobilității de orice fel (cu note contabile, luni de lucru, arhive, modele de contracte, pontaje etc.), a revoluționat Declarațiile și Rapoartele (îți mai aduci aminte de PDF și XML? Unii le mai folosesc și azi pentru pontaje și ștate de salarii total nepământene), a modificat Resursele Umane, adăugând și Resurse NonUmane (care au și ele în componență evidență pontaje și personal), iar când a venit vorba de Salarizare și Note Contabile… am aflat că peste tot este la fel, indiferent de planetă, constelație sau dimensiune. De-aceea am avut succes și am evoluat atât de mult, culmea! 🙂

In dimensiunea a 4-a au fost ceva probleme cu implementarea platformei din Cloud pentru că, nu se ”pupa” cloud-ul lor cu al nostru. Aveau o cu totul altă formă de cloud. Ploua, la propriu, în softul lor. Acolo s-a acționat punctual cu un update potrivit, un fel de firmware, care a reușit să stabilizeze rețeaua și astfel să reușim să avem o bună conexiune, o stabilitate ce a dat naștere la multiple colaborări, având în vedere că i-am ajutat să câștige mult timp și energie. Au avut parte de un salt tehnologic uriaș, necuantificabil.

Ca o paranteză, e ca și cum ai fi sărit de la Epoca Pietrei la iPhone X sau iPhone Note XXX, din zilele noastre, care nu e ceea ce pare, cand vezi triplu X. E un Note (a fuzionat în trecut cu celălalt brand) pe bază de iOS, care nu mai are nici cameră foto, nici ecran, nici butoane tactile, nici Gorilla Glass 21 sau baterie. Are în schimb numai mufa Jack, care a fost reintrodusă de la primul model iPhone Note si care a fost atat de inovativă încât această mufă ține loc de toate cele enumerate mai sus. Vorbim practic de o mufă multi-poli-valentă, ca o ironie a sorții în istoria smart-urilor. 🙂

De când o știm și până azi, în 2072, platforma CIEL Salarii Cloud are 6 motive, adevărate LEGI, care au făcut ca accesul la Evoluție să fie total. Pentru oameni și pentru toți ceilalți pe care-i cunoaștem în prezent, cu business-uri la alt nivel. Cele 6 LEGI sunt:

* Acces de oriunde, oricând (caracterizată prin program de lucru flexibil, poți lucra de oriunde, chiar și fără conexiune, de la orice distanță)
* Durează mai puțin de 1 minut să-ți faci cont (un numar de credite gratis pentru a încerca aplicația)
* Plătești cât consumi
* In numai 6 minute ai primul ștat de plata (aplicație foarte intuitivă)
* Tehnologie sigură și modernă (update la zi după cele mai noi tendințe)
* Libertate de alegere (folosești aplicația oricând dorești)

Gata, v-am pupat, că trebuie să mă teleportez de aici, ca să ajut niște carcalaci, sau cam așa ceva, din Constelația Rukpini. Și dacă tot mă duc, vor să le iau vreo doua kilograme de cartofi. Cică le ajunge pentru toată planeta, timp de 5 ani. What?

Over and Out!

23472965_1689412441081797_9072377379297946208_n

photo credit: facebook CIEL România

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.