Cea mai Bună Formulă care-ți pate salva Baia, Bucătăria și Soția!

Operațiunea Triumf Aragaz?  Ha-ha, nu știu cum funcționează la alții, dar știu cum este la mine. Nu demult am început această operațiune ce bate de departe orice film hollywoodian, iar eu eram în rolul principal ori de câte ori era nevoie de mine. Soția avea grijă să mă distribuie în rolul principal, ea era întotdeauna ”producătorul filmului”.

Avea grijă ca eu să ies TRIUMFător din lupta total inegală dintre un om simplu și-o mașină. O mașină de gătit, știu, dar ce mașinărie infernală! Oare ăla care a inventat aragazul, nu a inventat și soluția ce curăță repede, murdăria? Cred că nu. Pur și simplu a zis: ”Pana mea, eu v-am ajutat să faceți mâncare rapid și organizat, la restul vă descurcați!”. Așa au apărut tot felul de experți în curățenie, printre care și eu. Ceilalți experți fiind prietenii mei din gașcă.

Noi, în familie, nu suntem dintre cei ce folosesc folii de aluminiu pentru protecția aragazului, nu, noi suntem mai sadici, așa. Sau, cel puțin, așa e soția cu mine, știind ce urmează după o tură de gătit: ”Lasă, dragă, că și așa nu faci nimic toată ziua. Da știu, scrii, tu ești poet, i-a fă o poezie cu iubitul tău, aragazul! Te așteaptă în bucătărie, cum intri, pe dreapta!”

Nu, că eu nu mă supăr, doar am experiență cu anii, când vine vorba de lupta cu aragazul, am mai scris despre asta. Mult. Da, dar eram la începuturi și eram singur. Bine, eu cu soluțiile de curățat care-mi fac curățenia mai ușoară. Acum, însă, am o armată cu mine. Dacă tot e să fie cu ceva curățenie de sărbători, am organizat din timp o echipă de Experți în Curățenie”. Eu sunt căpitanul lor, cum ar veni, că eu am avut ideea.

Da, suntem cinci băieți de mare ispravă, fiecare la casa lui, cu soție, copil și alea-alea. Este un proiect care ne unește în cuget și-n simțiri. Avem câteva date importante-n calendar când ne unim forțele sau ori de câte ori este nevoie de noi. Ne întâlnim, punem pe hârtie planul, ne facem stocul de ”arme” cu care vom lupta împotriva depunerilor de calcar și a mâncării arse de pe aragaz! Mai nou, avem în program curățenia întregii bucătării și a băii.

triumf-aragaz375-2

Ne strângem cu toții și mergem pe la fiecare pe-acasă, pentru că ”unde-s mulți, puterea crește”, dar dacă nu am fi avut cu noi uneltele de la Farmec: Triumf și Nufăr, nu știu cum ne-am fi descurcat, oricât am fi mers, noi, la sala de forță. Aici nu e pe bază de forță. Aici e nevoie de creier și de uneltele potrivite, plus rezistența la stress, pentru că dacă vezi că tot insiști. și insiști, iar murdăria nu se ia, te apucă toate alea.

Păi da, că am avut și pierderi umane, la început am fost șase. Unul a clacat. Nu aveam pe atunci produsele de curățare de la Farmec cu un raport – calitate la preț corect. L-a apucat pandaliile când a văzut că freca, freca, freca… și nu se lua. A făcut urât, am încercat să-l luăm cu o bere, cu discuții despre fotbal, nimic. L-am pierdut. A plecat și dus a fost. Probabil că și acum e prins lumea aia urâtă dintre baie și bucătărie, ca o versiune a lui Sisif. O să-l salvăm într-o bună zi.

Da, mai întâi să ne salvăm pe noi. E musai să mergem și să ne refacem stocul de Nufăr și Triumf pentru că vin sărbătorile de iarnă și știm că se gătește mult și în afară de asta curățenia casei este pe primul loc. Așa că mergem la magazin, vom cumpăra produsele de la Farmec și  vom trasa planurile de atac, întâlnindu-ne la o bere cinstită, pe undeva la vreun restaurant.

Avem în vedere toată gama de la Farmec: de la Detartranți, Dezinfectanți, și Geamuri până la Veselă, pentru că anul acesta vom oferi un Bonus. Pe lângă curățenia băii și a bucătăriei, ne vom aduna forțele și pentru un tur al geamurilor. Acum, că unii au mai multe geamuri și alții mai puține, nu contează, se compensează prin beri. 🙂 Avem în proiect chiar și un Tur al Petelor ce trebuie scoase. Dar încă mai lucrăm la el. Vrem să fie ceva bine gândit.

Na, nu trebuie să scăpăm vreun prilej de a ne mai vedea, îmbinăm utilul cu plăcutul, cum s-ar zice. Socializăm și muncim cu sârg, pentru a ne mulțumi atât pe noi, cât mai ales pe ele, soțiile.

Ca un sfat pentru cei ca noi, vedeți că la raft, produsele din gamele Nufăr și Triumf, branduri naționale, locale de o binecunoscută notorietate, lideri de piață pe segmentul ăsta al curățeniei, au altă față, pentru că și-au schimbat înfățișarea pentru a fi mai vizibile și-n trend, dacă pot spune așa, cu noua etichetă de tip sleeve și un design mai fresh și mai colorat. Vezi fotografiile din articolul de față, pentru a le indentifica mai rapid la raft.

Deci, pentru a fi cei mai buni la curățenie, este necesar să te aliezi cu cei mai buni, de aici vine și sloganul nostru: ”Cea mai bună formulă care poate combate murdăria și-ți satisface soția!” sau cam așa ceva.

 

Gama Detartranți de la Farmec
Gama Detartranți de la FarmecArticol scris cu farmec pentru SuperBlog 2017 și Farmec


 

 

One Reply to “Cea mai Bună Formulă care-ți pate salva Baia, Bucătăria și Soția!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.