Uncategorized

Web Design în mare fel de la Webcen

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Screenshot_2017-11-26-22-28-05-2

Ştiu, şi tu ştii, că în plină “eră a facebook-ului”, cei mai mulți uită că pe lângă o pagină pe rețeaua de socializare numarul 1 în lume, este musai să ai şi un site. Mai ales dacă vorbim de business-uri. O firmă fără un site web în anul 2017, este de neconceput. Site-ul îți oferă identitate şi awareness/ notorietate prin media şi social-media, imagine etc.

Ai nevoie de vizibilitate în mediul online, nu se poate fără. Mai mult decât atât, site-ul oferă, celui ce citeşte, informații importante, o imagine (transpusă inclusiv în culori şi fonturile folosite pentru titluri şi text), numere de telefon de contact, o hartă a locației, prezentarea firmei, produsele şi serviciile, oamenii care lucrează acolo etc. ştii despre ce vorbesc.

Iar dacă ai un site, este nevoie să fie actualizat ori de câte ori este nevoie, când apare ceva nou, o ofertă, un serviciu sau produs nou. Asta se poate face cel mai usor, prin crearea de conținut (text, foto, video, sau o combinație acelor trei) pentru a menține site-ul viu, pentru a arăta că “există oameni dincolo de o adresă de tip www”

O pagină de Blog în cadrul site-ului poate face minuni, postări pe care le poți posta lejer pe rețelele de socializare (facebook, instagram, snapchat ori chiar what’s up, funcție de conținutul tău, prin butoane dedicate direct în site).

La cine poți apela pentru un astfel de site? In primul rând cauți Web Design. Adică pe cel sau cei care vor da “viață” şi formă în online, ideilor tale, business-ului tău. Aşadar, îți recomand cu dragă inimă, nişte oameni serioşi, pentru că dincolo de pricepere, ai nevoie de oameni care să-şi țină promisiunile, să respecte termene-limită şi să fie dispuşi să facă asta la prețuri decente. Webcen este numele lor şi îi găseşti lejer, fie pe link-ul de mai sus, fie pe Google ori pe facebook.

Pe lângă Web Design, cei de la WebCen te pot ajuta inclusiv cu crearea de conținut pe site, cu promovare online, articole în presă, găzduire web, SEO etc. deoarece vin în întâmpinarea nevoilor tale cu o bogată şi reală experiență.

Desigur, întotdeauna vor exista tot felul de pseudo-specialişti în creare şi dezvoltare a site-urilor de tot felul, dar după ce te vei lovi de astfel de persoane, care sunt din ce în ce mai multe şi mai neserioase, vei apela, în final, tot la firme ce au în spate experiență şi unelte de ultimă generație. Iar dacă mai vorbim şi de mult know-how pentru creare de conținut şi promovare, parcă altfel se prezintă premisele unei colaborări de real succes.

Deci, vrei un site nou? Vrei conținut de calitate pe site-ul tău sau pe viitorul tău site? Vrei promovare în online? Vrei ca business-ul tău să crească şi să fie apreciat? Un pas. Un click. Webcen.ro.

Prima mutare este la tine.

Webcen.ro
Webcen.ro
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *